Gündem Medcezir 67. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı - İzle

Medcezir 67. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı - İzle

02.04.2015 - 09:30 | Son Güncellenme:

Medcezir 67. bölümde heyecan dorukta. Bu akşam Star Tv'de ekrana gelecek olan Medcezir yine seyircisine sürpriz dakikalar yaşatacak. Mira ve Yaman'ın arasına girmeye çalışan Orkun sınırları zorluyor. Sude'nin planı ise herkesi altüst edecek. İşte Medcezir yeni bölümde merak ettiğiniz detaylar..

Medcezir 67. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı - İzle

Medcezir yeni bölümünde bu hafta; Yaman da Mira da Sude'nin oyununu çözer, ama gerçeğin, aralarında aşılması zor koca bir dağ olacağını bildikleri için sessiz kalmayı tercih ederler. Yaman ağabeyini aradığında, O’nun uçuruma doğru bir adım atmak üzere olmasının bu kararı almasında büyük bir etkisi olur.

Orkun ise, Mira’yla Yaman'ı ayırmak için eline geçirdiği yeni kozu kullanmak için tam zamanı olduğunu düşünür.

Bu savaşta kendi kızlarını bile harcamaktan çekinmeyen Sude, yaptığı planın kusursuz işlediği için mutludur. Ama Selim, hikayenin peşini bırakmaya niyetli olmadığını ispatlar.

Mira annesinin kaçırılmasının kurmaca olduğundan emin olduğu halde, Narlıçeşme’deki evlerinin etrafındaki adam bütün huzurunu kaçırır. Esrarengiz adamın yaşattığı kabusun heyecanı Altınkoy'a da yayılır.. Faruk'un acil Ankaraya gitmesi gerekir ve Yaman ile Mira yeni evde yalnız kalırlar.

Mira, Yaman'la geçirdiği o gece, bundan sonra hayatlarında ne yaşanırsa yaşansın sevdiği, güvendiği bu adamın, hep yanında olmasını istediğinden bir kere daha emin olur ve kararını verir...

Yayın Günü: 3 Nisan Cuma
Yayın Saati: 20.30

Medcezir 67. Bölüm 2. Fragmanı İzle:



Medcezir 67. Bölüm 1. Fragmanı İzle