Gündem Medcezir 70. Bölüm 1. ve 2. fragmanı yayında! İşte dizideki olay sahne - İzle

Medcezir 70. Bölüm 1. ve 2. fragmanı yayında! İşte dizideki olay sahne - İzle

21.04.2015 - 16:24 | Son Güncellenme:

Medcezir bu hafta yine çok konuşulacak bir bölümle Star Tv ekranlarında olacak. Merakla beklenen Medcezir 70. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu yeni bölümüyle Medcezir dizisinde Yaman ve Mira evlilik hazırlığı içerisindeyken büyük bir kumpasın içinde oluğunu farkedip, Orkun ve Sude hanımın birşeyler çevirdiğini Selim beye anlatır. İşte o ayrıntılar...

Medcezir 70. Bölüm 1. ve 2. fragmanı yayında İşte dizideki olay sahne - İzle

Star Tv'de bu hafta bomba bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanan Medcezir dizisinde yine sular durulmayacak. Heyecanla beklenen Medcezir 70. bölüm fragmanı izleyiciyi adeta ekrana kilitledi. Şimdiden büyük merak uyandıran Medcezir dizisi yeni bölümünde neler olacağını haberimizden takip edebilirsiniz. Yaman tüm gerçekleri öğrenir. Sude ise tutuklanır. İşte diğer ayrıntılar...

Medcezir 70. Bölüm 2. Fragmanı İzle;



Medcezir 70. Bölüm 1. Fragmanı İzle;



Medcezir 70. Bölüm Özeti;

Mira ve Yaman, nişanlarında Nevin’in yokluğunun yarattığı boşluğa rağmen, yine de birbirlerine duydukları aşk ve inançla kazandıkları zaferin tadını çıkarmayı başarırlar.

Yaman, Orkun’un vincin ucunda sallandığını düşündüğü dakikalarda, Yaman ve Mira’nın nişan fotoğraflarını ilk beğenen Orkun olur. Olanları daha fazla gizlemeyi beceremeyen Yaman için de gerçekleri Selim ve Sedef’e anlatmanın zamanı gelmiştir.

Hemşirenin ölümüyle ilgili tüm deliller sürpriz bir şekilde tek bir kişiyi gösterir. Sude göz altına alınır. Bu durum, Mira ile aralarındaki uçurumu daha da derinleştirecektir.

Öte yandan o gecenin etkileri herkes üzerinde devam ederken, Uzay'ın aniden İstanbul’dan gitmesi Eylül ve Mert’i farklı etkiler.

Yaman'ın kaza ile ilgili şüpheleri vardır. Selim ve Mert de aynı kaygıları taşıyınca, gerçeğin peşinde iz sürerler. Gerçekle yüzleşmek herkes için şaşırtıcı olacaktır...

Yayın Günü: 24 Nisan Cuma
Yayın Saati: 20.30

Hasan yine Yaman üzerinden hareketle annesi Nevin'e tehditler savurarak bir şeyler öğrenmeye çalışır. Hasan ''Şimdi bir halt edersen Yaman'ı tamamen kaybedersin. En mutlu gönünde yaptığını asla unutmaz. Hadi çalkala....'' şeklinde ifade eder.

Seyir halindeki bir arabada Yaman ''Abi biz Orkun ile Sude hanımın bir dolaplar çevirdiğine inanıyoruz. Yani bize göre o bebek Asım beyden değil.'' şeklinde ifade eder.

Sude'nin apar tubar tutuklanmasını anlatan Eylül ''Ya biz basit bir trafik çevirmesi sandık. Polisler dinlemedi bile, ya önemli bir kaza soruşturmasıymış'' durumu evdekilere büyük bir şaşkınlıkla ifade etti.

Medcezir 70. Bölüm 1. ve 2. fragmanı yayında İşte dizideki olay sahne - İzle


Sude ise Av. Selim'e mahkeme ile ilgili konuşmasında ''Selim lütfen sadece sana güvenebilirim'' şeklinde kendisini kurtarmasını ister.

Yaman ''Kazanın ortaya çıktığı gün, Giray'ın Orkun etrafında bitmesi beni şüphelendiriyor'' dedi.

Yayın Günü: 24 Nisan Cuma
Yayın Saati: 20.30

Medcezir 69. Son Bölümde Neler Olmuştu?

Yaman ve Mira’nın coşku dolu kavuşmalarına, gençlerin sürpriz organizasyonu da eklenince, Yaman ve Mira uzun süredir arzuladıkları neşeye kavuşurlar. Fakat gecenin neşesi kadar gerilimi de büyük olur.

Eylül, Mert’e olan kızgınlığına bir kılıf uydurmak için debelenirken Mert’in itirafı Eylül’ü yıkıma sürükler ve ikisinin aşkı hiç olmadığı kadar büyük bir darbe alır...

Yaman, Orkun'un atacağı çelmelere önceden hazırlıklı olduğunu herkese ispat ederken, Orkun’un, Mert ve Eylül’e bulaşarak hıncını almaya çalışması, Yaman için bardağı taşıran son damla olur. Öte yandan Sude'ye yardım eden hemşirenin ölüm haberiyle ortalık karışır.

Selim ise Yaman ve Mira için gerçek mutluluğa giden yolun üzerinde duran bir engeli daha kaldırır.