Gündem Medcezir 70. bölümde aşk rüzgarları esti- İzle

Medcezir 70. bölümde aşk rüzgarları esti- İzle

23.04.2015 - 15:10 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarında dün akşam Medcezir dizisi 70. bölüm ile izleyiciyle buluştu. Nişanda yaşananlardan sonra Yaman'ın şüpheleri doğru mu çıktı? Mira annesiyle ilgili gerçekleri duyunca heyecan dolu dakikalar yaşandı. İşte Medcezir son bölümden izleyemediğini ayrıntılar..

Medcezir 70. bölümde aşk rüzgarları esti- İzle

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ve Barış Falay’ın paylaştığı Medcezir dizisi yeni bölümü ile 24 Nisan Cuma akşamı saat 20.30 Star Tv ekranlarında kaldığı yerden devam etti. Aşk rüzgarlarının bir an eksik olmadığı dizinin son bölümü ve detayları haberimizde. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız...

Haberin Devamı

MEDCEZİR SON BÖLÜM

Medcezir 70. bölüm 2. fragmanı - izle



Medcezir 70. bölüm 1. fragmanı - izle



Medcezir 70. bölüm özeti;

Mira ve Yaman, nişanlarında Nevin’in yokluğunun yarattığı boşluğa rağmen, yine de birbirlerine duydukları aşk ve inançla kazandıkları zaferin tadını çıkarmayı başarırlar.

Yaman, Orkun’un vincin ucunda sallandığını düşündüğü dakikalarda, Yaman ve Mira’nın nişan fotoğraflarını ilk beğenen Orkun olur. Olanları daha fazla gizlemeyi beceremeyen Yaman için de gerçekleri Selim ve Sedef’e anlatmanın zamanı gelmiştir.

Hemşirenin ölümüyle ilgili tüm deliller sürpriz bir şekilde tek bir kişiyi gösterir. Sude göz altına alınır. Bu durum, Mira ile aralarındaki uçurumu daha da derinleştirecektir.

Öte yandan o gecenin etkileri herkes üzerinde devam ederken, Uzay'ın aniden İstanbul’dan gitmesi Eylül ve Mert’i farklı etkiler.

Yaman'ın kaza ile ilgili şüpheleri vardır. Selim ve Mert de aynı kaygıları taşıyınca, gerçeğin peşinde iz sürerler. Gerçekle yüzleşmek herkes için şaşırtıcı olacaktır...