Gündem Medcezir 71. bölüm 2. fragmanı yayında - İzle | Mira'yı bekleyen kötü sürpriz

Medcezir 71. bölüm 2. fragmanı yayında - İzle | Mira'yı bekleyen kötü sürpriz

29.04.2015 - 15:45 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizisi Medcezir 71.Bölüm 2. Fragman yayınlandı. İzleyicinin merakla beklediği Medcezir dizisi yeni bölüm ile 1 Mayıs Cuma akşamı kaldığı yerden devam edecek. Dizinin yeni bölümü hakkında ipuçlarına haberimizdeki fragmanı videosu ile yada bölüm özetinden ulaşabilirsiniz.

Medcezir 71. bölüm 2. fragmanı yayında - İzle | Mirayı bekleyen kötü  sürpriz

Star Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Medcezir 71. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı Medcezir'de bu hafta neler olacak? Mira ve Yaman kendi hayatlarını yaşamak için kritik bir karar alırlar. İşte Medcezir yeni bölümden sürpriz gelişmeler..

MEDCEZİR 71. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE

Haberin Devamı

Yaman’la Mira etraflarını saran oyunlardan, yalanlardan, kendi dünyalarını kurmak üzere kaçarken arkalarında sadece iki mektup bırakır. İki sevgilinin yol haritası Mert’in sürpriz nişan hediyesiyle değişince pusulaları aşk olur. Yaman’ın evden ayrılmadan önce verdiği cesaretle Mert, Eylül’ün karşısına çıkar. İlişkilerinde açtığı yarayı telafi etmeye çalışırken, Eylül’le aralarında kapanması zor bir boşluk açılır.

Asım Şekip Kaya’nın yaptığı kazayı ortaya çıkarması Selim’i Bay Aşk’ın hedef tahtasına yerleştirir. Diğer taraftan da Sedef’le arasında beklemediği bir gerilime yol açar.

Yaptığı kötülükler ortaya çıktıkça Orkun, Altınkoy sakinleri tarafından sessizce dışlanır. Orkun’un kontrolünü tamamen kaybetmesiyle, Altınkoy’un korunaklı duvarları sakinlerinin üstüne yıkılır.

Haberin Devamı

Yaman’la Mira çıktıkları yolculukta kaderlerini yeniden yazabileceklerine her geçen gün daha çok inanır. Yarattıkları cennette artık sadece kendi sesleri yankılanır.

Yayın Günü: 1 Mayıs Cuma

Yayın Saati: 20.30

MEDCEZİR 71. BÖLÜM FRAGMANI