Gündem Medcezir 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Medcezir 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

04.05.2015 - 16:35 | Son Güncellenme:

Medcezir son bölümde yine heyecan dolu anlar yaşandı. Yaman ve Mira karavanla yeni bir maceraya doğru yola çıkarken, seyircinin merakla beklediği Medcezir 72. yeni bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. İzleyiciyi ekrana kilitleyecek Medcezir yeni bölüm tüm ipuçları haberimizde. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız...

Medcezir 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Barış Falay gibi isimlerin paylaştığı Star TV ekranlarının gençlik dizisi Medcezir yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Medcezir yeni bölümde yaşanacak gelişmeler sevenlerini koltuklarına kitleyecek. Merakla beklenen Medcezir 72.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte diziden ilk görüntüler ve ayrıntıları...

Medcezir 72. Bölüm Özeti

Mira’nın geçirdiği atak, iki aşığın çıktıkları büyülü yolculuğu sonlandırsa da, Mira’yla Yaman’ın geleceğe dair umutlarını elinden alamaz. Kaderlerini değiştirmek için en büyük korkularıyla yüzleşirler. Mira’nın ameliyat tarihine karar verilir.

Altınkoy’da Orkun’un fitili ateşlediği bomba dönüp dolaşıp kendi evinde patlar. Gecenin sessizliğini bozan silah sesleri Altınkoyluları yeniden bir araya getirir.

Mert'in ihanetini öğrenen Eylül, O’nun kendisine ulaşmasını sağlayacak bütün yolları kapatır. Eylül aşk acısına, Mert ise yaşadığı büyük pişmanlığa teslim olur.

Mert’le Uzay’ın çizgi romanlarının ilk taslağı matbaadan çıktığında, Eylül de hayatını altüst eden adrestedir.

Mira ve Yaman ömür boyu birlikte olmak için bir adım daha atar ve nikah tarihi alırlar. Bu mutluluk haber hem Altınkoy'da hem Tozludere'de yankı bulur. Orkun nikah tarihini Yaman'ın kendisinden öğrenirken. Nevin de haberi anneler gününde alır.

Bu yıl anneler günü, Mert için de, Yaman için de, Eylül için de, Mira için de iyisiyle kötüsüyle sürprizli geçecektir...

Yayın Günü: 8 Mayıs Cuma
Yayın Saati: 20.30

MEDCEZİR 72. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



MEDCEZİR 71. SON BÖLÜM ÖZETİ

Yaman’la Mira etraflarını saran oyunlardan, yalanlardan, kendi dünyalarını kurmak üzere kaçarken arkalarında sadece iki mektup bırakır.

Medcezir 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle


İki sevgilinin yol haritası Mert’in sürpriz nişan hediyesiyle değişince pusulaları aşk olur.

Yaman’ın evden ayrılmadan önce verdiği cesaretle Mert, Eylül’ün karşısına çıkar. İlişkilerinde açtığı yarayı telafi etmeye çalışırken, Eylül’le aralarında kapanması zor bir boşluk açılır.

Asım Şekip Kaya’nın yaptığı kazayı ortaya çıkarması Selim’i Bay Aşk’ın hedef tahtasına yerleştirir. Diğer taraftan da Sedef’le arasında beklemediği bir gerilime yol açar.

Medcezir 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle


Yaptığı kötülükler ortaya çıktıkça Orkun, Altınkoy sakinleri tarafından sessizce dışlanır. Orkun’un kontrolünü tamamen kaybetmesiyle, Altınkoy’un korunaklı duvarları sakinlerinin üstüne yıkılır.

Yaman’la Mira çıktıkları yolculukta kaderlerini yeniden yazabileceklerine her geçen gün daha çok inanır. Yarattıkları cennette artık sadece kendi sesleri yankılanır.

Medcezir 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle


NİHAT ALTINKAYA MEDCEZİR'DE!

Ekranların fenomen dizisi Medcezir'in kadrosuna sevilen oyuncu Nihat Altınkaya dahil oldu.

Altınkaya dizide başarılı bir iş adamı olan Kaan Mavideniz karakterine hayat verecek. Sedef ve Asım Şekip Kaya ile yolları kesişecek olan karakter sürprizleriyle yeni bölümde izleyiciyle buluşacak.

Medcezir 71. Bölüm Fragmanı 2 - İzle



Medcezir 71. Bölüm Fragmanı 1 - İzle