Gündem Medcezir 76. son bölüm yayınlandı! Yaman ve Mira balayında - İzle

Medcezir 76. son bölüm yayınlandı! Yaman ve Mira balayında - İzle

04.06.2015 - 09:02 | Son Güncellenme:

Medcezir 76. son bölüm ile dün akşam izleyiciyle buluştu. Finale yaklaşan Medcezir'de neler olacak? Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı dizide, Yaman ve Mira hayallerindeki düğünü yaşarlar. İşte Medcezir 76. son bölümde yaşanannlar ve ayrıntıları...

Medcezir 76. son bölüm yayınlandı Yaman ve Mira balayında - İzle

Ekranların vazgeçilmez dizisi Medcezir merakla beklenen 76. son bölümü dün akşam yayınlandı. Her sahnesiyle izleyiciyi büyüleyen romantik aşklarıylada gündemden hiç düşmeyen Yaman ve Mira bu hafta balayında çıktılar. Peki Medcezir 76. son bölümünde neler oldu? İşte Medcezir son bölümünden ayrıntılar..

MEDCEZİR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MEDCEZİR 76. BÖLÜM FRAGMANI - TIKLA İZLE

Haberin Devamı

Medcezir 76. Bölüm Özeti

Yaman ve Mira balayında.

Orkun’un Yaman’a öfkesi büyüyor.

Yaman ve Mira hayallerindeki düğünü yaşarlar. Sedef'in düğün hediyesi, ömür boyu unutamayacakları bir anı olacaktır.

Rüya gibi geçen düğünleri bir tek Orkun için kabusa dönüşür. Leyla’nın başlattığı oyun dalga dalga büyürken Orkun da korkudan ne yapacağını şaşırmış halde, kendine bir çıkış yolu arar.

Mert, Eylül’ün gönlünü yeniden kazanabilmek için çırpınırken, kendini kariyeri ile aşkı arasında seçim yapması gereken zor bir durum yaşar ve seçimini yapar.

Mira ve Yaman bütün gerilimlerden uzak, sadece huzuru ve aşkı soluyarak balayının keyfini çıkarırlar. Yaman’ın Mira'ya hazırladığı sürpriz, önlerindeki yolun ne kadar mutlu ve uzun olacağının göstergesidir.

Sude, Asım Şekip Kaya’dan boşanmasına sayılı günler kala eline geçirdiği fırsatın; Asım ise Sude’nin bu fırsatla ne kadar ileri gidebileceğinin farkında olarak, son hamlelerini yapmak üzere karşı karşıya gelirler.

Orkun üzerine oynanan oyunu anladığında Leyla, zaferinin tadını çıkarmaktadır. Orkun, bu oyunu Leyla'nın tek başına oynamadığından, bu işin içinde Yaman’ın olduğundan çok emindir. Öfkesi daha da büyür.

Mira ve Yaman balayına devam ederken, mutluluklarını sevdikleriyle paylaşmak isterler. Altınkoy'a yaptıkları kısa ziyarette büyük bir felaketin tanığı olurlar.

Medcezir'in yıldızlarından büyük sürpriz

12 Haziran'da final yapmaya hazırlanan Medcezir dizisinin yıldızları Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'dan talk show sürprizi.

Haberin Devamı

Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show programına konuk olacak. Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'un gelecek bölümünde Medcezir'in konuk olacağını açıkladı. Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy, 5 Haziran Cuma gecesi yayınlanacak olan Beyaz Show'da izleyicileriyle buluşacak.

Yazarlar