Gündem Medcezir 76. son bölümünde Kenan Doğulu sürprizi - İzle

Medcezir 76. son bölümünde Kenan Doğulu sürprizi - İzle

06.06.2015 - 09:04 | Son Güncellenme:

Gelecek hafta final bölümüyle ekranlara veda edecek olan Star TV'nin vazgeçilmez dizisi Medcezir'in izleyicilerine bomba sürprizleri bu hafta da devam etti. Dizinin son bölümünde Kenan Doğulu, düğünde sahneye çıkarak Altınkoy sakinlerine rüya gibi bir gece yaşattı. İşte Medcezir 76. son bölümde yaşananlar ve yeni gelişmeler...

Medcezir 76. son bölümünde Kenan Doğulu sürprizi - İzle

Ay Yapım imzalı senaristliğini Ece Yörenç'in yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği Medcezir son bölümü ile dün akşam Star TV'de ekrana geldi. Fenomen dizi Medcezir'in son bölümünde efsane çift Yaman ve Mira'nın muhteşem düğünü kaldığı yerden devam etti. Yılın düğünü ilan edilen büyülü gecede ünlü şarkıcı Kenan Doğulu sahneye çıkarak şarkılarını Yaman ve Mira için seslendirdi.

MEDCEZİR SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Altınkoy kumsalında gerçekleşen düğünde Doğulu; Yaman ve Mira'yla birlikte düet yaparak unutulmaz bir performans sergileyecekler. Nefes kesen bir bölümle ekrana gelecek dizide düğünün ardından Yaman ve Mira'nın romantik balayları ekrana gelecek.

Medcezir 76. Bölüm Özeti

Yaman ve Mira balayında.

Orkun’un Yaman’a öfkesi büyüyor.

Yaman ve Mira hayallerindeki düğünü yaşarlar. Sedef'in düğün hediyesi, ömür boyu unutamayacakları bir anı olacaktır.

Rüya gibi geçen düğünleri bir tek Orkun için kabusa dönüşür. Leyla’nın başlattığı oyun dalga dalga büyürken Orkun da korkudan ne yapacağını şaşırmış halde, kendine bir çıkış yolu arar.

Mert, Eylül’ün gönlünü yeniden kazanabilmek için çırpınırken, kendini kariyeri ile aşkı arasında seçim yapması gereken zor bir durum yaşar ve seçimini yapar.

Mira ve Yaman bütün gerilimlerden uzak, sadece huzuru ve aşkı soluyarak balayının keyfini çıkarırlar. Yaman’ın Mira'ya hazırladığı sürpriz, önlerindeki yolun ne kadar mutlu ve uzun olacağının göstergesidir.

Sude, Asım Şekip Kaya’dan boşanmasına sayılı günler kala eline geçirdiği fırsatın; Asım ise Sude’nin bu fırsatla ne kadar ileri gidebileceğinin farkında olarak, son hamlelerini yapmak üzere karşı karşıya gelirler.

Orkun üzerine oynanan oyunu anladığında Leyla, zaferinin tadını çıkarmaktadır. Orkun, bu oyunu Leyla'nın tek başına oynamadığından, bu işin içinde Yaman’ın olduğundan çok emindir. Öfkesi daha da büyür.

Mira ve Yaman balayına devam ederken, mutluluklarını sevdikleriyle paylaşmak isterler. Altınkoy'a yaptıkları kısa ziyarette büyük bir felaketin tanığı olurlar.



Medcezir'in yıldızlarından büyük sürpriz

12 Haziran'da final yapmaya hazırlanan Medcezir dizisinin yıldızları Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'dan talk show sürprizi.

Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show programına konuk olacak. Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'un gelecek bölümünde Medcezir'in konuk olacağını açıkladı. Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy, 5 Haziran Cuma gecesi yayınlanacak olan Beyaz Show'da izleyicileriyle buluşacak.