Gündem Medcezir 77. final bölümü gündeme bomba gibi düştü - İzle

Medcezir 77. final bölümü gündeme bomba gibi düştü - İzle

13.06.2015 - 11:22 | Son Güncellenme:

Medcezir, 12 Haziran Cuma günü yayınlanan büyük final bölümüyle ekrana veda etti. Fenomen dizinin yayınlanan final bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi. Medcezir 77. bölümünde, Yaman ve Mira'nın saf ve masum aşklarının tüm engellere göğüs gererek evliliğe adım attığı büyülü hikaye, şimdi çok konuşulan final bölümüyle ekrana geldi. İzleyicilerin soluk soluğa izlediği Medcezir final bölümü gündeme bomba gibi düştü...

Medcezir 77. final bölümü gündeme bomba gibi düştü - İzle

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Ece Yörenç'in, yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Barış Falay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez, Defne Kayalar, Murat Aygen ve Can Gürzap'ın rol aldığı; yayınlandığı iki yıl boyunca milyonları ekran başına toplayan Medcezir, 12 Haziran Cuma günü yayınlanan büyük final bölümüyle ekrana veda etti.

Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisi yayınlanan 77. final bölümüyle ekranlara veda etti. Ameliyata giren Mira ve Orkun tarafından bıçaklanan Yaman'ın öldüğünü düşünen dizinin sevenleri önce ağladılar ama sonra mutlu bir sonla karşılaştılar. Mutlu sonla biten Medcezir dizisi sosyal medya da büyük ilgi çekti.

Beyin tümörü olan Mira bütün tedavilere rağmen iyileşemedi ve son umut olarak ameliyata girdi. Orkun'un bıçakladığı Yaman ise Mira'yı görebilmek için hastaneye gitti. Mira'yı gören Yaman, aşırı kan kaybettiğinden dolayı dayanamadı ve yere yığıldı.

Medcezir'de bu sahneden sonra 3 aylık bir zaman atlaması yapıldı. Mira ve Yaman'ın dışındaki karakterlerin gösterildiği sahnelerden dolayı izleyiciler Mira ile Yaman'ın öldüğünü sandı. Dizinin finalinde ise gerçek ortaya çıktı. Mira'nın tedavi olduğu ve Yaman'la birlikte olduğu gösterildi.

MEDCEZİR FİNAL BÖLÜMÜ TEKRARINI İZLEMEK İÇİN TIKLA

Haberin Devamı

Medcezir’i rakamlarla değerlendirdiğimiz; kamera arkası ekibinde 100 kişinin çalıştığı Medcezir'de; iki sezon boyunca 7.700 kostüm, 1.740 çift ayakkabı giyildi.

MEDCEZİR 77. FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

İki yıl önce, ağabeyinin başına iş açmasıyla suça bulaşan Yaman’ın hayatı, hayırsever avukat Selim Serez ile tanışınca tamamen değişti ve Tozludere’de başlayan hikayesi Altınkoy’da devam etti. Yaman bir gün Mira gibi bir kız ile karşılaşacağını ve onun hayatındaki en önemli kişi olacağını tahmin bile edemezdi. Ama kader onları karşı karşıya getirdi. İlk görüşte çakan kıvılcım, geçen zaman içinde derin bir sevdaya dönüştü.

İki ayrı dünyayı kalpleriyle birleştirdiler. Çok mücadele ettiler, savaştılar, birlikte olmak için direndiler ve birbirlerinden hiç vazgeçmediler... Evlenerek, mutluluklarını zirveye taşıdılar...

MEDCEZİR 77. BÖLÜM FRAGMANI



MEDCEZİR TÜRK DİZİ TARİHİNİN UNUTULMAYACAK DİZİLERİ ARASINDA!

Medcezir, yayınlandığı ilk günden bu yana başarılı hikayesi, oyuncu kadrosu, prodüksiyonu, kostümleri ve mekanları dahil olmak üzere çok konuşuldu.

Türk dizi tarihinin unutulmaz yapımlarına arasındaki yerini alan Medcezir'de karakterlerin kostümleri, ayakkabıları ve takıları modaya yön verdi; kullandıkları kelimeler milyonların diline pelesenk oldu. Bölüm etiketini bölüm yayınlanmadan saatler önce ülke gündemine taşıyan hayranlar; karakterler adına sayısız parodi ve fan hesabı açıp diziye sosyal medyadan da destek verdi.

Medcezir 77. final bölümü gündeme bomba gibi düştü - İzle


SAYILARLA MEDCEZİR!

- Kamera arkası ekibinde 100 kişinin çalıştığı Medcezir'de; iki sezon boyunca 7.700 kostüm, 1.740 çift ayakkabı giyildi.
- 150 şarkı çalındı, Yaman ve Mira’nın düetleri haftanın en çok konuşulanları arasında yerini aldı.
- 9.240 sayfa senaryo yazıldı, 12.550 figüran rol aldı, 4.720 saat çekim yapıldı.

- Neredeyse her bölüm büyük bir davetin olduğu Medcezir’de 77 bölümde 35 parti verildi.

- Yayınlandığı günden bu yana her yaştan seyircinin ilgisini çeken Medcezir, yurtiçi ve yurtdışında 30’un üzerinde ödül alarak kendi alanında bir rekora imza attı.

- Sosyal medyada kırılması güç rekorların sahibi olan dizi, neredeyse her hafta farklı etiketlerle hem Türkiye hem dünya gündeminde yerini aldı. Resmi Facebook sayfasında 2,5 milyon kişinin takip ettiği dizi, her yayın sonrası 3 milyona yakın kişi tarafından izlendi. Gündemden düşmeyen dizi yazılı basında ise 6.720 adet haberle yer aldı.

Medcezir 77. final bölümü gündeme bomba gibi düştü - İzle