Gündem MEF’ten sosyal medya dersi

MEF’ten sosyal medya dersi

21.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

MEF Üniversitesi, sosyal medya ve dijital devrimin etkisiyle değişen iş ortamına öğrencileri hazırlamak amacıyla “Sosyal Medya ve Fenomen Kavramı” başlıklı ders veriyor.

MEF’ten sosyal medya dersi

Zorlu Holding’in desteğiyle düzenlenen ders, “Marka Yaratırken Sosyal Medya”, “Sosyal Medya ve Sanat Etkileşimi”, “Ün ve Sosyal Medya Fenomenliği”, “Sosyal Medyanın Kadını Erkeği Olur mu?”, “Yeni Nesil Medya” gibi farklı konularda fenomenlerin katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı

Bugüne kadar Eylül Öztürk, Kalben, Akasya Asıltürkmen’in aralarında yer aldığı fenomenlerin ağırlandığı derste Sokak Röportajları, Var Böyle Tipler gibi farklı fenomenler ağırlanacak. Bu dönemin sonuna kadar Sosyal Medya Uzmanı Serdar Özerman’ın ev sahipliğinde işlenecek ders, MEF Üniversitesi’nin Youtube sayfasından yayınlanıyor.

Dersle ilgili konuşan Rektör Prof. Dr. Muhammed Şahin, “Yeni medya, gündelik hayatı ve iş hayatını büyük ölçüde değiştirdi. Bugün şirketler, rekabet güçlerini artırmanın vazgeçilmez unsurlarından biri olarak sosyal medyayı görüyor. Amacımız fenomen kavramıyla öğrencilere ve Youtube’dan herkese dersi açarak sosyal medyayı farklı alanlarda kullanılmayı sağlamak” dedi.

Yazarlar