Gündem ‘Mehmetçik ile gurur duyuyoruz’

‘Mehmetçik ile gurur duyuyoruz’

03.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Oğulpınar Sınır Karakolu’nu önceki gün sanatçı ve sporcularla birlikte ziyaret etti. Mehmetçik’e moral amaçlı ziyarete katılan sanatçı ve sporcular gece saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı. Ünlü isimler ilk görüşlerini Milliyet Gazetesi için dile getirdi. Hatay’dan İstanbul Atatürk Havalimanı’na 21.40 uçağıyla gelmesi planlanan sanatçı ve sporcular, 2 saat 30 dakikalık rötar yaparak 00.10’da iniş yaptılar.

‘Mehmetçik ile gurur duyuyoruz’

Dönüş kafilesinde İbrahim Tatlıses, Ajda Pekkan, Yavuz Bingöl, Hülya Koçyiğit, Sibel Can, Muazzez Ersoy, Seda Sayan, Deniz Seki, Burcu Kıratlı, Sinan Tuzcu, Fettah Can, Alişan, Hande Yener, Mustafa Sandal, Şafak Sezer, Serkan Çağrı, Hakan Peker, Timur Savcı, Polat Yağcı, Esra Erol, Nazlı Çelik, Necati Şaşmaz, Fikret Orman ile Beşiktaşlı futbolcular Gökhan Gönül, Tolga Zengin ve Oğuzhan Özyakup gibi isimler yer aldı.

Haberin Devamı

Oğulpınar’da, askerlikle özdeşleşen ‘Yaylalar’ türküsünü söyleyen İbrahim Tatlıses, yaşamını devam ettirdiği İzmir yerine soluğu İstanbul’da aldı. Tatlıses’in koruması gazetecilere “İbrahim Bey’i ayakta çekmeniz yasak. Ona göre bilginiz olsun” diye sert çıktı. Tatlıses, muhabirlerin “İzmir’de yaşıyorsunuz ama İstanbul’a geldiniz” sözlerine “Çocuklarımı çok özledim. Onları bir göreyim daha sonra İzmir’e döneceğim” dedi.

‘Mehmetçik ile gurur duyuyoruz’

‘Yorgunum’

Seda Sayan, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Yavuz Bingöl ve Esra Erol ise, “Mehmetçik’le gurur duyuyoruz. Bir daha olsun, bir daha gideriz. O kahramanlarla vakit geçirdiğimiz için onur duyduk. Çok mutluyuz ve gururluyuz” şeklinde konuştu. Ajda Pekkan ve Sibel Can gazetecilerin sorularını yağmuru bahane ederek yanıtsız bıraktı. Kendisine şemsiye tutulan Pekkan, “Arkadaşlar çok yorgunum” diyerek soruları geçiştirdi.

Haberin Devamı

‘Mehmetçik ile gurur duyuyoruz’

‘Kurtlar Vadisi’

Yapımcı ve oyuncu Necati Şaşmaz, Türk askeriyle gurur duyduğunu söyledi. Şaşmaz, “Mehmetçik’in sizden özel bir isteği oldu mu?” şeklindeki soruya “Can askerimiz ‘Abi ‘Kurtlar Vadisi Afrin’ diye film yap. Bu zaferi paylaşalım’ ricasında bulundu. İnşallah bende onlara söz verdim. Çalışmalara başlıyoruz” yanıtını verdi. Koyu Beşiktaşlı olan Mustafa Sandal, dostu Alişan ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la birlikteydi. Üzerindeki kamuflaj gömleğiyle dikkat çeken Sandal, “Gururluyuz ve onurluyuz. Şanlı bayrağımızı gururla dalgalandıran Mehmetçiğimize şükranlarımız sunuyoruz” dedi. Hülya Koçyiğit de ‘Zeytin Dalı Harekatı’ yazan şapkasıyla görüntülendi.

‘Mehmetçik ile gurur duyuyoruz’