Gündem Mektebim, sermaye artışı gerçekleştirdi

Mektebim, sermaye artışı gerçekleştirdi

17.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Sancak Group bünyesinde faaliyetlerine devam eden Mektebim Okulları, sermaye artışına giderek büyümesini sürdürme kararı aldı. Yönetim ve sermaye yapısı değişen kurum, sermayesini 150 milyon TL artırdı.

Mektebim, sermaye  artışı gerçekleştirdi

Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Sancak, sermaye artışına gitmeye ortaklarıyla birlikte karar verdiklerini, Mektebim’in yeni yıla büyüyerek çok daha güçlü başlayacağını dile getirdi.

Haberin Devamı

Sancak, “Her geçen gün güçlenen ve eğitim sektöründe önemli bir yere sahip olan Mektebim çalışmalarını emin adımlarla sürdürecek. Eğitim sektöründe uzun yıllar görev yapan, bilgi ve tecrübesine inandığımız Sayın Servet Özkök ile anlaşarak Genel Müdürümüz olarak atamasını gerçekleştirdik. Mektebim Okulları yoluna niceliksel olarak değil niteliksel olarak büyüyerek ve kendini geliştirerek devam edecek” dedi.

Mektebim Okulları Genel Müdürü Servet Özkök de kurumsallaşma çalışmalarını sürdürdüklerini, Mektebim’in kabuk değiştirdiğini belirtti. Bu yıl önemli yatırımlar da gerçekleştirdiklerini kaydeden Özkök, şunları söyledi:

“Mektebim, kurumsallaşmasını başarılı bir şekilde sürüyor. Sektörün en deneyimli yöneticilerini bir araya getirdik. Kampüs müdürlerimizin yetkilerini artırarak yapımızı güçlendiriyoruz. Finansal olarak gerçekleştirilen 150 milyon TL’lik sermaye artışıyla geleceğe yatırım için daha güçlü bir hale geldik. Sermayemizi önce niteliği daha sonra da niceliği artırmak için kullanacak, eğitim sektörünün en iyi kadrosunu oluşturacağız.”