Gündem Mersin, Milliyet Gazetesi yazarlarını ağırlıyor

Mersin, Milliyet Gazetesi yazarlarını ağırlıyor

14.01.2019 - 13:52 | Son Güncellenme:

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak kente gelen Milliyet Gazetesi yazarları, Mersin’i geziyor. Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olan yazarlar, kentin tarihi, kültürel ve turistlik mekânlarını da ziyaret ediyor.

Mersin, Milliyet Gazetesi yazarlarını ağırlıyor

Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı, Yazı İşleri Müdürü Menderes Özel, Ekonomi Müdürü ve Yazarı Şükrü Andaç, Eğitim - Gezi Yazarı Abbas Güçlü, Spor Müdürü ve Yazarı Tayfun Bayındır, Milliyet Sanat Genel Yayın Yönetmeni Filiz Aygündüz ve Yazar Ebru Erke, Büyükşehir Belediyesi’nin davetiyle geldikleri Mersin’in güzelliklerini geziyor.
Gezilerine Tarsus Şelalesi ile Elif Hatun Konağı’ndan başlayan Milliyet yazarları, Tarsus’un güzelliklerini keşfe çıktı. Yazarlar, Bilal-i Habeşi Mescidi, Kırkkaşık Bedesteni, Tarsus Ulu Camii ve Hz. Danyal Peygamber’in Kabristanını ziyaret ederek, Tarihi Tarsus Evleri’ni de görme fırsatı buldu.

Haberin Devamı

Tarsus’ta son olarak Nusrat Mayın Gemisi’ni ziyaret eden yazarlar, Mersin kent merkezine gelerek burada da Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmiş olan hizmetleri yerinde inceleyecek. Engelsiz Mesleki Eğitim Merkezi, İkinci Bahar Emekli Evi, Gençlik Lokali, Çocuk Danışma Merkezi, Zeytin Dalı Anıtı gibi önemli projeleri yerinde görecek.

Yazarlar