Gündem Meryem 14. bölüm fragmanı itiraf dolu geldi

Meryem 14. bölüm fragmanı itiraf dolu geldi

30.10.2017 - 15:54 | Son Güncellenme:

Meryem 14. bölümün heyecanla beklenen fragmanı yayınlandı. Meryem yeni bölümünde itiraflarda bulunuyor. Savaş, Meryem'in tüm geçmişte yaşadıklarını öğreniyor. Bilinmeyenlerin ortaya çıktığı Meryem 14. bölümüyle 1 Kasım Çarşamba 20.00'de Kanal D'de...

Meryem 14. bölüm fragmanı itiraf dolu geldi

Meryem tüm bilinmeyeleri Savaş'a anlatacak.. Savaş, Meryem'in geçmişini öğrenerek şaşkınlık geçirecek. Meryem heyecan ve merak dolu bölümüyle sevenlerini şaşırtacak. İtiraf dolu olan Meryem 14. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

MERYEM 14. BÖLÜM FRAGMANI

Meryem 14. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, gerçekleri anlatıyor! Savaş, Meryem'in geçmişini öğreniyor! Meryem, artık Savaş'a daha fazla yalan söylemek istemez. Oktay ile olan geçmişini yalan söylemeden Savaş'a anlatır. Duydukları karşısında Savaş çok şaşırır. Meryem'in Savaş'tan tek istediği intikam için hamle yapmamasıdır. Savaş, Meryem'in Oktay'a olan duygularını sorgular. Meryem, Oktay'a karşı bir şeyler hissetmediğini, olanların geçmişe ait olduğunu dürüst bir şekilde söyler. Bu önemli detay Meryem ve Savaş arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecek?