Gündem Meryem 15. bölüm fragmanı için nefesler tutuldu! Savaş ölecek mi?

Meryem 15. bölüm fragmanı için nefesler tutuldu! Savaş ölecek mi?

01.11.2017 - 09:45 | Son Güncellenme:

Meryem son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Dün akşam yayınlanan 14. bölümde Mahmut, Savaş'tan intikamını almak için geri dönüyor. Savaş ölecek mi? Meryem 15. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor...

Meryem 15. bölüm fragmanı için nefesler tutuldu Savaş ölecek mi

Meryem yeni bölümünde Oktay'ın planları Savaş'ı öldürtmeye yöneliktir. Bu plan için Oktay, Mahmut'u kullanmaya karar verir. Ölümle burun buruna olan Savaş kurtulacak mı?

Haberin Devamı

Meryem 15. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm 8 Kasım Çarşamba akşamı Kanal D'de ekrana gelecek. İşte son bölümde yaşananlar...,

MERYEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaş ile yüzleşme fırsatı bulan Meryem, gerçekleri daha fazla saklamak istemediğini dile getirir. Masum insanların acı çekmelerine göz yummak istemeyen Meryem, Sevinç ve bebeğinin ölümüyle sonuçlanan kazanın detaylarını Savaş’a anlatmaya başlar. O gece kazayı yapanın eski sevgilisi olan savcı Oktay’ın yaptığını itiraf eder. Savaş, bu duyduğu gerçek karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Meryem’i en başından beri Oktay’dan korumaya çalışan Savaş, öğrendiği gerçek doğrultusunda ne yapacaktır? Savaş, Oktay’dan öcünü alacak m? Oktay’ı nasıl bir tehlike bekliyor?

Haberin Devamı

Meryem’in gerçekleri itiraf etmesi, kartların yeniden dağıtılmasına sebep olur. Savaş, artık hedefini bilmektedir ve Sevinç ile bebeğinin katilini bulmuştur. Oktay’ın peşine düşmeye karar veren Savaş, harekete geçmek için beklemeye başlar. Derin ise gerçeklerin ortaya çıkacağını ve Oktay’ın köşeye sıkışacağını öncesinden söyler. Oktay, kazanın detaylarının yavaş yavaş ortaya çıkmasıyla büyük bir panik yaşamaktadır.

Oktay’ın yaşadığı bu panik, onu yeni bir hamle yapmaya iter. Oktay, Meryem ile yakınlığından rahatsız olduğu Savaş’ı öldürtebilmek için korkunç bir iş birliği yapar. Meryem ile Savaş’ın bir araya gelmesi, bu kez acı bir olayın başlangıcıdır.