Gündem Meryem 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meryem 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

15.11.2017 - 10:05 | Son Güncellenme:

Meryem dün akşam 16. bölümü ile ekrana geldi. Oktay'ın intikam planının korkunç bir şekilde sonlanması Meryem, Güçlü ve Savaş'ı büyük bir çıkmaza sürüklüyor. Meryem 17. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meryem 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin heyecanla takip edilen dizisi Meryem 16. son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Oktay, Meryem ve Savaş'ın peşini bırakmıyor.. Meryem 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İşte son bölümde yaşananlar...

Haberin Devamı

Meryem 17. bölümü ile 22 Kasım Çarşamba akşamı Kanal D'de...

MERYEM 16. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Meryem’in 15 Kasım 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde annesinin intikamını alan Güçlü, hapse düşer. En büyük destekçisi yine komiser Burcu olur. Savaş ile Meryem’in yüzleşmesi ise aralarındaki tüm duvarları yıkar. Savaş, Meryem’i sevdiğini itiraf eder ve Meryem’in kendisine karşı cesur olmasını bekler. Savaş'ın bu itirafı sonrası Meryem ne cevap verecek?

Savaş ile Meryem’in yakınlığının önüne geçmek isteyen Oktay, sorunu kökten çözmenin niyetindedir. Selma’nın eski kocası Mahmut’un, Savaş ile olan husumetini bilen Oktay bunu kullanmak için harekete geçer. Mahmut ile iş birliği yapan Oktay, ondan Savaş’ı öldürmesini ister.

Haberin Devamı

Herkesin bir arada olduğu gece Mahmut, aniden çıkagelir ve silahını Savaş’a doğrultur. Gülümser, yaptığı hareketle silahın hedefi olur ve apar topar hastaneye kaldırılır. Hastanede Gülümser’in hayatını kaybetmesi, herkesin kahrolmasına neden olur. Bu ölüm başta Güçlü olmak üzere herkesi derinden sarsar. Güçlü, Mahmut’tan intikam almak için peşine düşer. Meryem, Savaş ve Burcu engel olmak isteseler de başaramazlar ve Mahmut’un cezasını kendisi vermek ister.

Hapse düşen Güçlü, en büyük desteği Burcu’dan görür. Burcu, gerçek suçluların bulacağı sözünü verirken, her zaman Güçlü’nün yanında olacağını yineler. Öte yandan Savaş ile Meryem’in bir araya gelmesi, dile getirmedikleri duyguların ortaya çıkmasına sebep olur. Savaş, Meryem’i sevdiğini itiraf ederken, kendisinin de duygularını açıklamasını bekler.