Gündem Meryem 23. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Meryem 23. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

03.01.2018 - 09:29 | Son Güncellenme:

Meryem 23. yeni bölümü henüz yayınlanmadı. Çarşamba günleri yayınlanan Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Meryem yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki Meryem yeni bölüm dün akşam neden yayınlanmadı ve Meryem 23. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Meryem 23. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Meryem yeni bölümünde neler olacak merak konusu. Kanal D yayın akışında Meryem saatinin yerine yabancı sinemanın yer alması izleyiciyi şaşırttı. Peki Meryem 23. yeni bölümü bu akşam neden yok?

Haberin Devamı

MERYEM YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM NEDEN YOK?

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Meryem, yeni bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler şaşkınlığa uğradı. Meryem yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Sebebi ise yılbaşı tatili olmasından dolayı olduğu düşünülüyor.

MERYEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Derin, Nurten’le işbirliği yaparak kendi kuyusunu kazdığının farkında bile değildir. Nurten, Meryem’i öldürmeye kararlıdır. Derin ise içten içe bunu arzu etse de çekimser davranmaktadır. Derin’in bütün foyaları ortaya çıkmak üzeredir.

Güçlü’nün Meryem’e olan kırgınlığı Savaş ile arasına mesafe girmesine sebep olmuştur. Güçlü, Burcu’nun eski kocasına dair bulduğu izin peşine düşmüştür ve bu tehlikeli yolda yapayalnızdır.