Gündem Meryem dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Meryem dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

03.08.2017 - 11:47 | Son Güncellenme:

Meryem dizisi ilk bölümüyle Çarşamba akşamı ekrana geldi. Kanal D'nin yeni dizisi Meryem sevdiği adam için her şeyi göze alan, işlemediği suçu üstlenen bir kadının hikayesini anlatıyor. Meryem'in 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte dizinin yeni bölümde yaşanacaklar...

Meryem dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabilecek bir Savcı Oktay, Âşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsı ile gözü kararan Savaş… Yağmurlu bir gecede yaşanan kaza bu üç insanın hayatını değiştirir. Adalet adamı Oktay güce, gücün adamı Savaş adalete muhtaç ilerler bu yolda. Her iki adamın günahlarının yükünü Meryem çeker… Ta ki aşk denkleme dâhil olup, adaleti getirene kadar… Oktay, sonunda savcı olacaktır. Sevgilisinden akşam yemeği daveti alan Meryem ise evlilik teklifi alacağını düşünerek havalara uçar. Meşhur Sargun Holding’in veliahttı Savaş Sargun da sevgilisine evlenme teklif etmeye hazırlanmaktadır. Babası Sevinç ile evlenmesine karşıdır ama Savaş babasının lafı ile aşkından vazgeçecek bir adam değildir.

Haberin Devamı

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, başrollerinde: Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç, Cemal Toktaş, Açelya Topaloğlu, Uğur Çavuşoğlu, Serenay Aktaş ve Bestemsu Özdemir’in paylaştığı senaryosunu Emre Özdür‘ün kaleme aldığı, müziklerini ünlü müzisyen Kıraç’ın yaptığı; Meryem’in yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan oturuyor.

Meryem, her Çarşamba akşamı yeni bölümleriyle Kanal D ekranlarında olacak..


MERYEM 2. BÖLÜM FRAGMAN