Gündem Meryem ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. (Meryem 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Meryem ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. (Meryem 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

02.08.2017 - 15:32 | Son Güncellenme:

Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen Meryem'in hikayesinin anlatıldığı dizinin ilk bölümü dün akşam ekranlara geldi. İlk bölümüyle herkesin ilgisini toplayan Meryem'in 2. bölüm fragmanı ise yayınlandı.

Meryem ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. (Meryem 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı)

Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabilecek bir Savcı Oktay, Âşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsı ile gözü kararan Savaş…

Haberin Devamı

Yağmurlu bir gecede yaşanan kaza bu üç insanın hayatını değiştirir. Adalet adamı Oktay güce, gücün adamı Savaş adalete muhtaç ilerler bu yolda. Her iki adamın günahlarının yükünü Meryem çeker… Ta ki aşk denkleme dâhil olup, adaleti getirene kadar…

MERYEM 2. BÖLÜM FRAGMANI

Oktay, sonunda savcı olacaktır. Sevgilisinden akşam yemeği daveti alan Meryem ise evlilik teklifi alacağını düşünerek havalara uçar. Meşhur Sargun Holding’in veliahttı Savaş Sargun da sevgilisine evlenme teklif etmeye hazırlanmaktadır. Babası Sevinç ile evlenmesine karşıdır ama Savaş babasının lafı ile aşkından vazgeçecek bir adam değildir.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, başrollerinde: Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç, Cemal Toktaş, Açelya Topaloğlu, Uğur Çavuşoğlu, Serenay Aktaş ve Bestemsu Özdemir’in paylaştığı senaryosunu Emre Özdür‘ün kaleme aldığı, müziklerini ünlü müzisyen Kıraç’ın yaptığı; Meryem’in yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan oturuyor.

Yazarlar