Gündem Ankara hava durumu - İstanbul hava durumu - İzmir hava durumu | MGM uyardı!

Ankara hava durumu - İstanbul hava durumu - İzmir hava durumu | MGM uyardı!

17.01.2020 - 20:19 | Son Güncellenme:

Ankara hava durumu, İstanbul hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer illerin hava durumu tahminleri merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Kar ne zaman yağacak sorusuna cevap arayanlar için Meteoroloji kar uyarısında bulundu. İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda yarın karla karışık yağmur ve kar bekleniyor. İşte il il hava durumu tahminleri haberimizde...

Ankara hava durumu - İstanbul hava durumu - İzmir hava durumu | MGM uyardı

Hava nasıl olacak? Kar yağacak mı? İstanbul'a kar ne zaman yağacak? soruları yoğun ilgi görüyor. Hava sıcaklıklarının düşmesiye birkaç derece birden düşmesi vatandaşları telaşlandırdı. Kar yağışı hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, arayışa koyuldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumunu yayınlarken, kar uyarısında da bulundu. Kar yağışının etkili olacağı bölgeler tek tek sıralandı. Peki ne zaman kar yağacak? Nereye kar yağacak? Ankara hava durumu, İstanbul hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer illerin hava durumu bilgileri merakla araştırılıyor. Yaşadığı ilin hava durumu hakkında bilgi almak isteyenler, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesine akın ediyor.

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, havanın Türkiye'nin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile İstanbul, Bursa, Balıkesir, Sivas, Yozgat, Kayseri çevrelerinde yağış meydana geleceği öngörülüyor.

Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İç Ege, İç Anadolu'nun batısı ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesiyle buzlanma ve don yaşanacağı tahmin ediliyor.

ANKARA HAVA DURUMU

Haberin Devamı

Cumartesi Puslu -3°C 4°C

Pazar Çok Bulutlu -3°C 3°C

Pazartesi Hafif Kar Yağışlı -3°C 3°C

Salı Çok Bulutlu -3°C 3°C

Çarşamba Az Bulutlu -4°C 4°C

Ankara hava durumu - İstanbul hava durumu - İzmir hava durumu | MGM uyardı

İSTANBUL HAVA DURUMU

Cumartesi Hafif Yağmurlu 5°C 9°C

Pazar Hafif Yağmurlu 5°C 8°C

Pazartesi Yağmurlu 4°C 7°C

Salı Hafif Yağmurlu 3°C 6°C

Çarşamba Parçalı Bulutlu 2°C 7°C

Ankara hava durumu - İstanbul hava durumu - İzmir hava durumu | MGM uyardı

İZMİR HAVA DURUMU

Cumartesi Parçalı Bulutlu 6°C 12°C

Pazar Parçalı Bulutlu 4°C 11°C

Pazartesi Çok Bulutlu 4°C11°C

Salı Az Bulutlu 5°C 10°C

Çarşamba Az Bulutlu 4°C 12°C

Ankara hava durumu - İstanbul hava durumu - İzmir hava durumu | MGM uyardı

 DİĞER İLLERİN HAVA DURUMU BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ