Gündem MHRS İle Dilediğiniz Zaman ve Dilediğiniz Yerden Hastane Randevu Alın!

MHRS İle Dilediğiniz Zaman ve Dilediğiniz Yerden Hastane Randevu Alın!

10.02.2015 - 12:59 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu sistemi sayesinde oldukça kolay bir şekilde hastane randevu işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için giriş yapmanız gereken sayfayı ve bu sayfada yapmanız gerekenleri haberimizde anlattık!

MHRS İle Dilediğiniz Zaman ve Dilediğiniz Yerden Hastane Randevu Alın

Merkez Hastane Randevu Sistemi ile artık çok kolay ve pratik bir şekilde hastaneye gitmeden ve sıra beklemeden randevu alabiliyoruz. Oldukça basit bir uygulama olan MHRS hastane randevu sistemini kullanabilmek için ilk önce sisteme giriş yapılmalıdır. İnternet sayfamızdan MHRSS'nin uygulamasına girilir. Daha sonra karşımıza çıkan sayfada T.C. kimlik numaranızı, ad-soyadınızı, cinsiyetinizi, doğum yerinizi, doğum tarihinizi, baba adınızı, anne adınızı, cep telefonunuzu, sabit telefonunuzu ve e-posta adresini istenilen yerlere doldurulur. Ve kendimiz bir parola oluşturarak üyelik işlemi tamamlanmış olur.

Haberin Devamı

MHRS HASTANE RANDEVU -TIKLA RANDEVU AL

Üyeliğimizi aldıktan sonra MHRS'nin sitesine girilir. Sağ tarafta bulunan randevu al butonu tıklandıktan sonra karşımıza çıkan sayfaya T.C. kimlik numaramı ve kendi belirlediğimiz şifre girilir. Güvenlik kodunu da doldurarak sisteme giriş yapabiliriz. Giriş yaptıktan sonra bakılmak istediğimiz hastane, poliklinik ve hekim tercihi yapılır. Ve karşımıza değişik zaman dilimlerinde seçenekler çıkar. Bunlardan en uygun olanı seçerek randevu alma işlemi tamamlanmış olur.

İnternet üzerinden MHRS randevu alma sistemi dışında başka bir randevu alma sistemi de vardır. Bu sistem direk telefonla olup çok basit ve kolay bir şekildedir.

Telefon aracılığı ile basit bir şekilde randevu almak için ilk yapmamız gereken ALO 182 numaralı hattı aramak. Karşımıza bir operatör çıkacaktır. Operatör ilk olarak öncelikle randevu alacak olan kişinin T.C. kimlik numarasını isteyecektir. Bilgiler doğrulandıktan sonra randevu almak istediğimiz hastane, poliklinik ve hekimi operatöre söylenir. Operatör kısa bir süre içinde uygun gün ve saatleri size söyleyecektir. Seçiminizi yaptıktan sonra randevu alma işlemi tamamlanmış olur. Randevu iptal etme işlemini de yine hastaneye gitmeden ALO 182 numaralı hattı arayarak yapabiliriz. İptal işlemi randevu saati gelmeden en erken yarım saat önce yapılmalıdır.