Gündem Milli güreşçi tecavüzden tutuklandı

Milli güreşçi tecavüzden tutuklandı

06.07.2008 - 13:47 | Son Güncellenme:

.

Milli güreşçi tecavüzden tutuklandı

KIRKPINAR'da başpehlivanlık için güreşen, geçen yıl Hindistan’da yapılan Ordulararası Askeri Olimpiyatlar’da dünya üçüncüsü olan milli güreşçi Recep Çakır, ormana kaçırıp tecavüze kalkıştığı 23 yaşındaki G.C.'nin bekaretini parmağıyla bozduğu gerekçesiyle tutuklandı.
İddiaya göre Recep Çakır memleketi Korkuteli İlçesi'nde gördüğü ancak hiç tanımadığı Akdaniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Sekterlik Bölümü mezunu G.C.'ye aşık oldu. İki yıllık yüksek öğrenimi tamamlayan ancak çalışmayan G.C. annesi S.C. ile geçen 2 Haziran günü yeni yaptırdıkları evin mutfağına fayans beğenmek için çarşıya çıktı.
Milli güreşçi Recep Çakır, yeğeni Emin Toksöz ve arkadaşı Mehmet Hanedan ile G.C.'yi takip edip, annesinin yanından 07 GB 938 plakalı araca bindirerek kaçırdı. Takip edilebileceklerini hesaplayan 3 arkadaş, ilçe çıkışında Osman Şefik Delioğlu'nun kullandığı başka bir otomobile geçti.
Saklıkent dağ yoluna giren aracın lastiği patladı. Recep Çakır kızı araçtan indirip yeğeni Emin Toksöz ile birlikte ormana sürükledi. Toksöz direnen G.C.'nin kollarından tutarken, milli güreşçi Recep Çakır tecavüze kalkıştı. Ereksiyon olamayan güreşçi, iddiaya göre regl dönemindeki G.C.'nin bekaretini işaret ve orta parmağıyla bozdu. G.C.'yi yolda bırakıp Korkuteli'ne dönen milli güreşçi, genç kızın şikayetçi olması üzerine kısa süre sonra jandarma tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

‘DAYANILMAZ ACI HİSSETTİM’

İfadesinde olay anını anlatırken sinir krizi geçiren G.C., şunları söyledi:
“Beni kaçıran, daha önceden hiç tanımadığım ve ismini dahi bilmeyip olay sırasında öğrendiğim Recep Çakır'a benimle evlenmek istiyorsa olabileceğini, ancak regl olduğumu söyledim. Eğer benimle birlikte olmak istiyorsa bunu daha sonra yapabileceğimizi söyledim. Amacım tecavüzden kurtulmaktı. Yine de yapacağını söyleyerek üzerime çullandı. Direnince burada ismini öğrendiğim Emin Toksöz kollarımdan tutup yere doğru bastırdı. Recep Çakır önüme geçip bacaklarını bacaklarıma bastırarak açtı. Pantolonumun düğmelerini kopararak açtı. Regl olduğumu gördü. Çakır, ‘Olmuyor bir türlü. Yapamıyorum, heyecanlandım ondan’ dedi. Tam kurtuldum derken, parmaklarını cinsel organıma soktu. Dayanılmaz bir acı hissettim. Ben acı içinde bağırırken tekrar pantolonumu yukarı çekip, ellerini sildi ve cep telefonu ile babasını arayarak ‘Oldu baba o iş. Tamamdır merak etme’ dedi. Bir süre ‘amirim’ dediği birileri ile görüştü ve beni yol kenarına çıkaracağını, almalarını söyledi. Daha sonra jandarma geldi ve beni yol kenarından aldı.”

Haberin Devamı

‘6 YILDIR TANIYORUM’

Güreşçi Recep Çakır ise G.C.'yi 6 yıldır tanıdığını iddia ederek, “Bu kızı seviyorum, aşk yaşıyoruz. Ancak ailesi benimle evlenmesine izin vermedi. Bu yüzden ormanda birlikte olmak istedik, ancak benim erkekliğim uyanmadı. Bu yüzden işaret ve orta parmağımla o işi yaptık” dedi.
Recep Gürbüz'ün kendisi gibi güreşçi olan ve kendisini yetiştiren babası Ramazan Çakır ise hiçbirşeyden haberi olmadığını iddia etti.

TUTUKLANDILAR

Recep Çakır ile olaya karışan yeğeni Emin Toksöz, arkadaşı Mehmet Hanedan, şoförü Osman Şefik Delioğlu ve Çakır'a yardım ettiği ileri sürülen merkeze bağlı Duraliler Köyü muhtarı Atilla Zeybek tutuklanarak cezaevine konuldu. Ağır bir travma geçiren G.C. ise psikolojik tedaviye alındı.
Milli güreşçi Recep Çakır, 2007'de Hindistan’da yapılan Ordulararası Askeri Olimpiyatlar’da güreşte dünya üçüncüsü olmuştu. 2006 yılında Kırkpınar'da başpehlivanlık güreşlerinde üçüncü olan Recep Çakır'a madalyasını CHP Lideri Deniz Baykal takmıştı.