Gündem Milli Piyango biletleri satışa çıktı! Yılbaşı bileti çeyrek, yarım, tam bilet fiyatı ne kadar? Büyük ikramiye ne kadar? (2020)

Milli Piyango biletleri satışa çıktı! Yılbaşı bileti çeyrek, yarım, tam bilet fiyatı ne kadar? Büyük ikramiye ne kadar? (2020)

01.12.2019 - 12:58 | Son Güncellenme:

Aralık ayına girmemizle birlikte birçok vatandaşın aklına ilk gelen şey Yılbaşı biletleri oldu. Yılbaşında milli piyango bileti alarak büyük ikramiyeyi kazanmak isteyenler, milli piyango biletleri hakkında bilgi almak istiyor. Peki bu yıl milli piyango çeyrek bilet, yarım bilet, tam bilet fiyatı ne kadar? 2020 Büyük ikramiye ne kadar olacak?

Milli Piyango biletleri satışa çıktı Yılbaşı bileti çeyrek, yarım, tam bilet fiyatı ne kadar Büyük ikramiye ne kadar (2020)

2020 Yılbaşı biletleri satışa çıktı. 31 Aralık 2019 günü Milli Piyango çekilişine katılmak isteyenler, bilet almak için sabırsızlanıyor. Peki bu yıl yılbaşı biletleri ne kadar? Milli Pİyango çeyrek bilet fiyatı, yarım bilet fiyatı, tam bilet fiyatı kaç lira? 2020'de büyük ikramiye ne kadar? Geçtiğimiz yıl 70 milyon olan büyük ikramiye bu yıl ne kadar? İşte Yılbaşı için milli piyango biletleri hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO (YILBAŞI) BİLETLERİ NE KADAR?

ÇEYREK BİLET NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı çeyrek bilet fiyatı 20 TL

YARIM BİLET NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı yarım bilet fiyatı 40 TL

TAM BİLET NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı tam bilet fiyatı 80 TL

2020 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BÜYÜK İKRAMİYESİ NE KADAR?

Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 80 milyon lira olarak belirlendi.

Çekiliş kapsamında verilecek toplam ikramiye tutarı ise 436 milyon 540 bin lira olacak.