Gündem Deprem fotoğrafları damga vurgu! Milliyet’e 5 ödül

Deprem fotoğrafları damga vurgu! Milliyet’e 5 ödül

03.02.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Yılın Basın Fotoğrafları ödülleri, sahiplerini buldu.

Deprem fotoğrafları damga vurgu Milliyet’e 5 ödül

ANKARA Milliyet - Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) tarafından düzenlenen ödül töreni önceki akşam TBMM ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Yılın Basın Fotoğrafları’na 6 Şubat depremlerinden fotoğraflar damga vururken, 7 kategoride 21 fotoğraf ve 6 fotoğraf serisi ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

Depremde AFP Foto Muhabiri Adem Altan’ın çektiği, Kahramanmaraş’ta 109 kişinin hayatını kaybettiği Ebrar Sitesi’nde enkaz altında kalan 15 yaşındaki kızı Irmak’ın elini tutan baba Mesut Hançer’in karesine Yılın Basın Fotoğrafı ödülü verildi. Milliyet Gazetesi Foto Muhabiri Uğur Yıldırım da yarışmada, “Yılın Deprem Seri Fotoğrafı”, “Yılın Doğa ve Çevre Fotoğrafı” birincilikleri, “Günlük Yaşam Fotoğrafı” ikinciliği ile “Sosyal Gelişim ve Dayanışma Derneği (SGDD-ASAM) Özel Ödülü”nü kazandı. Milliyet Gazetesi Foto Muhabiri Ozan Güzelce ise Yılın Portre Fotoğrafı ödülünün sahibi oldu.

Deprem fotoğrafları damga vurgu Milliyet’e 5 ödül

Milliyet foto muhabiri Uğur Yıldırım, “Yılın Deprem Seri Fotoğrafı” ve orman yangınında çektiği kare ile çevre ve doğa dalında birincilik ödülüne layık görüldü. 

Haberin Devamı

Deprem fotoğrafları damga vurgu Milliyet’e 5 ödül

Milliyet Gazetesi foto muhabiri Ozan Güzelce, aynı gecede Yılın Portre Fotoğrafı” dalında ödülünün sahibi oldu.