Gündem Moda çiçek açtı!

Moda çiçek açtı!

02.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Havaların ısınmasına paralel olarak değişen moda mevsime ayak uydurdu. Dünyaca ünlü modacılar çiçek desenleriyle podyumlarına baharı getirdi...

Moda  çiçek açtı

Değişiklik gereksinimiyle gelen geçici yenilik ya da bir diğer anlamıyla toplumsal beğeniye uygun olan “moda”nın hızına yetişmek ne mümkün! Mevsimlerin değiştiği ve yazın yaklaştığı şu günlerde dünyanın en önemli etkinliklerinden sokak modasına kadar her yerde çiçek desenli/baskılı kıyafetlere rastlamak an meselesi. Hollanda Kraliçesi’nden, Bogota Moda Haftası’nın önde gelen tasarımcılarına kadar hemen herkes bu modaya uydu. Çiçek açan kıyafetleri tercih eden kadınlar şıklıklarıyla göz doldururken, tasarımcılar da podyumlara yazı getirdi.

Haberin Devamı

Çiçek deseni ve baskılar önplanda

Berlin’de düzenlenen Women20 Diyalog Forumu’nda buluşan ABD başkanı Donald Trump’ın kızı ve danışmanı Ivanka Trump, Michael Kors imzalı bir elbise ve Hollanda Kraliçesi Maxima, Atelier Louise 158 marka çiçek desenli elbiseleriyle dikkat çekti.
Öte yandan Time dergisinin geçtiğimiz hafta New York’ta düzenlediği ve ‘Dünyanın En Etkileyici 100 İnsanı’nın seçildiği Time 100 Galası’nda genç yatırımcı Kirsten Green, Lübnanlı moda tasarımcısı Elie Saab imzalı elbisesiyle katıldı. Bogota Moda Haftası’nda modacı Mabel Palacio’nun tasarımlarında çiçek desenleri ve baskıları ön plandaydı.