Gündem Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

05.01.2017 - 12:02 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı 13 Ocak Cuma akşamı yeni bölüm ile ekrana gelecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Kösem Sultan, Sultan Murad'a kardeşini affetmesi için yalvarır. Öte yandan Farya, hanedan için bir erkek çocuk doğuracak olmasından dolayı Kösem Sultan ile arasını düzeltir. Muhteşem Yüzyıl Kösem heyecan dozu yüksek yeni bölümleriyle Fox TV ekranında...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

TIMS Productions imzalı Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yılbaşı haftası olmasından dolayı bir hafta ertelenen Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. yeni bölüm fragmanı ile 13 Ocak Cuma akşamı saat 20:00'da ekrana gelecek. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Farah Zeynep Abdullah, Metin Akgülder, Caner Cindoruk, Aslı Tandoğan, Engin Benli, İsmail Demirci, Ece Çeşmioğlu, Leyla Feray, Yiğit Uçan, Aybars Düzey, Doğaç Yıldız gibi usta isimlerin yanı sıra genç yeteneklerde dizinin kadrosunda yer alıyor.

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümü ile 13 Ocak Cuma akşamı ekrana geliyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sultan Murad, Farya’nın evlenme isteğini öğrenir. Farya bu konuda ciddi olduğunu ve hayatında başka kadın olmasını istemediğini söyler. Sultan Murad, Farya’nın bu restine ne cevap verecektir? Hamamda ölümle burun buruna gelen Gülbahar Sultan, cariyeyi nereye sakladığını söylemez. Kösem Sultan ise çaresiz, teklifini kabul etmek zorunda kalır.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 8. BÖLÜM FRAGMANI

Âtike Sultan’ın Silahdar’a âşık olduğunu öğrenen Gevherhan Sultan, Silahdar’a hesap sorar. Âtike Sultan ise Silahdar’ın kalbindeki kişinin peşinin düşecektir. Hatta bu konuda bir tahmini bile vardır. Kösem Sultan, Farya’nın hamile kalmaması için önlem alır. Bunu öğrenen Farya, Kösem Sultan’la yüzleşir. Farya’nın ehlileşmeyeceğini düşünen Kösem Sultan bu işi kökten çözmeye karar verir.

Haberin Devamı

Gülbahar Sultan, sarayda kalmasının karşılığında, sakladığı cariyeyi Kösem Sultan’a teslim eder. Kösem meselenin kapandığını düşünürken, haremde gerçekleşen korkunç bir hadiseyle Sultan Murad her şeyi öğrenir…Sultan Murad kardeşi hakkında ne hüküm verecektir? Muhteşem Yüzyıl Kösem Cuma akşamı 20.00'de FOX’ta…