Gündem Muhteşem yüzyıl son bölüm izle muhteşem yüzyıl dizi izle muhteşem yüzyıl fragman izle yeni muhteşem yüzyıl yeni sezon izle 65. bölüm fragmanı izle muhteşem yüzyıl son bölüm izle

Muhteşem yüzyıl son bölüm izle muhteşem yüzyıl dizi izle muhteşem yüzyıl fragman izle yeni muhteşem yüzyıl yeni sezon izle 65. bölüm fragmanı izle muhteşem yüzyıl son bölüm izle

20.09.2012 - 10:46 | Son Güncellenme:

Muhteşem yüzyıl yeni sezon fragmanı izle Muhteşem yüzyıl yeni fragmanı, muhteşem yüzyıl son bölüm fragmanı izle, muhteşem yüzyıl izle

Muhteşem yüzyıl son bölüm izle muhteşem yüzyıl dizi izle muhteşem yüzyıl fragman izle yeni muhteşem yüzyıl yeni sezon izle 65. bölüm fragmanı izle muhteşem yüzyıl son bölüm izle

son bölümü HD kalitesinde kesintisiz buradan izleyebilirsiniz:

Haberin Devamı

Muhteşem yüzyıl yeni sezon 12 eylül 2012 günü fırtına gibi girdi. Muhteşem yüzyıl dizisinde yeni karekterler ve yeni yüzler renk katıyor. Ramiz dayının diziye girmesi ayrı bir boyut katıyor. Muhteşem yüzyıl’da pargalı ibrahim paşa’nın ölmesi kararlaştırılıyor. Sultan süleyman han hazretleri uyurken zehir ile Pargalı ibrahim paşa’nın öldürülmesi yeni sezon fragmanında konuşuluyor.
Pargalı ibrahim paşa ile Nigar hatun arasındaki aşk günyüzüne çıkıp, İbrahim paşa’nın karası hatice sultan bunu öğrenince sezon tatiline girmeden boşamıştı. Herkes ibrahim paşa’nın öleceğini düşünürken tam aksine dahada kuvvetleniyor. Fakat yeni sezon fragmanında hatice sultan, Nigar hatunun kellesini aldırıyor gibi gözüküyor.
Diğer merak edilen konu ise Şehzade mustafa’nın ölüm videosu. Tarihe göre Şehzade mustafa öldürülmesini Babası sultan süleyman han hazretleri emri veriyor. tahdina düşman olarak gördüğü için kendi kanına kıyacak. Muhteşem yüzyıl’da bu olayın videosunu yayınladı.
Yani şunu kesinlikle anlaşılıyor ki Pargali İbrahim Paşa bu sezonda ölecek.
Hürrem Sultan'ın kızı Mihrimah Sulan (Pelin Karahan) annesine bağlı olarak annesinin istediklerini yapmak zorunda kalacak.
Hünkar Kanuni Sultan Süleyman'ın haremine birbirinden güzel yeni cariyeler katılacak fakat Hürrem Sultan onlarla eskiden olduğu gibi yine baş edecek gibi duruyor.
Şehzade Mustafa ise bu sezonda Hürrem Sultan'ın oyunlarının kurbanı olabilir. İlk önce Pargalı İbrahim Paşa daha sonra Şehzade Mustafa Hürrem Sultan tarafından planlı oyunlarla devre dışı bırakılacak.
Kısacası yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl'ı hayranları heyecanla beklemektedirler diyebiliriz.
Muhteşem Yüzyıl dizisinin yeni bölümlerini yayınlanmasının hemen ardından bu sayfadan izleyebilirsiniz.
Muhteşem Yüzyıl dizisinin son bölümleri HD kalitesinde Milliyet.com.tr'den izlenir.