Gündem Müjde Uzman kimdir?

Müjde Uzman kimdir?

18.05.2015 - 16:06 | Son Güncellenme:

Murat Boz ile adı aşk dedikodularına karışan Müjde Uzman tüm dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncu Hadi İnşallah filminde Murat Boz ile birlikte rol almıştı. Peki Müjde Uzman kimdir? İşte merak ettiğiniz ayrıntılar..

Müjde Uzman kimdir

Magazin kulisleri şu sıralar sürpriz bir aşk dedikodusuyla çalkalanıyor. Dedikodulara göre "Hadi İnşallah" filminde iki sevgiliyi oynayan Müjde Uzman ve Murat Boz, aylar sonra yeniden bir araya geldi ve romantik bir ilişkinin temelini attı.

Haberin Devamı

İkilinin Soner Karıkabadayı'nın son klibiyle yakınlaştığı, klibi yöneten Boz ile kamera karşısında Sarıkabadayı'ya eşlik eden Uzman'ın o çalışmadan sonra görüşmeye başladığı ileri sürüldü.

MÜJDE UZMAN KİMDİR?

Müjde Uzman, 26 Eylül 1984 yılında İstanbul’da doğdu. Pazarlama müdürlüğü ve müzik yazarlığı yapan Müjde Uzman, aynı zamanda modellik ve oyunculukta yapıyor.

2008 yılında Paramparça Aşklar dizisinde Nil rolü ile ilk kez ekrana çıkan Müjde Uzman, 2010 yılında Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde de Makoçoğlu Bali Bey’in aşık olduğu Armin karakterini canlandırdı. 2013 yılında başarollerini Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum’un oynadığı, 20 Dakika dizisinde Kuzgun karakterini canlandıran Müjde Uzman, son olarak Fatih dizisinde Dilyar rolünü oynadı.

Haberin Devamı

Müjde Uzman kimdir

HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz-2015

Karakteri: Nazlı

Hadi İnşallah-2014

Fatih-2013

Karakteri: Dilyar

20 Dakika-2013

Karakteri: Kuzgun

Muhteşem Yüzyıl-2011

Karakteri: Armina

Bir Çocuk Sevdim-2011

Karakteri: Derin

Halil İbrahim Sofrası-2010

Karakteri: Müjgan

Aşk Bir Hayal-2009

Karakteri: Ayfer

Paramparça Aşklar-2008

Karakteri: Nil