Gündem Müslüm Gürses'e benzerliği herkesi şaşırtıyor! 'Baba'sıyla olan hatırasını unutamıyor

Müslüm Gürses'e benzerliği herkesi şaşırtıyor! 'Baba'sıyla olan hatırasını unutamıyor

03.03.2024 - 10:02 | Son Güncellenme:

Elazığ’da yaşayan ve Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkati çeken Baki Çiçek, arabesk müziğin "Baba"sıyla hatırasını unutamıyor.

Elazığ'da 1965'te dünyaya gelen Baki Çiçek, çalışmak için 1983'te gittiği İstanbul'da kahvehanelerde, düğün salonlarında çalıştı ve taksicilik yaptı. Müslüm Gürses ile yolları 1996'da kesişen Çiçek, o günden sonra zaman zaman ünlü sanatçıyla sahne aldı.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçıya benzerliğiyle dikkati çeken Çiçek, bir çay firmasının reklamında da Gürses ile birlikte rol aldı. 2013 yılında hayatını kaybeden arabesk müziğin unutulmaz isimlerinden Müslüm Gürses’e benzerliğiyle dikkat çeken taksici Baki Çiçek, Gürses’in ölüm yıl dönümünde de Elazığ sokaklarında gezince vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Müslüm Gürsese benzerliği herkesi şaşırtıyor Babasıyla olan hatırasını unutamıyor

"HEP BERABERDİK, SADECE YATAĞIMIZ AYRIYDI O GİTTİ YETİM KALDIK"

Gürses'in ölümüyle büyük üzüntü yaşadığını getiren Çiçek, "Bilindiği üzere Baba’nın (Müslüm Gürses) ölüm yıl dönümü. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ben de gittiğim her yerde ona benzetiyorlar. İnsanların güzel yanaşması, sevmesi bana gurur veriyor. Tekrardan Allah rahmet eylesin, Türkiye’nin başı sağ olsun diyoruz. Büyük bir üstadı kaybettik, yerini kimse dolduramaz. Beraber reklam filmimiz var. Hep beraberdik, sadece yatağımız ayrıydı. O gitti bir yetim kaldık” dedi.

 

Yazarlar