Gündem Mutlu Ol Yeter 5. bölüm fragmanında Zeynep şokta-izle

Mutlu Ol Yeter 5. bölüm fragmanında Zeynep şokta-izle

06.05.2015 - 11:28 | Son Güncellenme:

ATV'nin yeni dizisi Mutlu Ol Yeter tüm hızıyla devam ediyor. 5. bölüm fragmanı yayınlanan Mutlu Ol Yeter'de yine kahkaha dolu anlar yaşanacak. Pazar akşamları ekrana gelen Mutlu Ol Yeter yeni bölümden ilk görüntüler haberimizde.

Mutlu Ol Yeter 5. bölüm fragmanında Zeynep şokta-izle

Ali Atay, Ertan Saban, Öner Erkan, Aslı Enver'den sıcacık bir mahalle komedisi...

Haberin Devamı

Birçok ünlü ve başarılı ismin rol aldığı ''Mutlu Ol Yeter'' atv'de başladı...

Bu hafta 5. bölüm ile ekrana gelecek olan Mutlu Ol Yeter'de Zeynep düşüyor. Kafasına aldığı darbe ile tepkisiz kalan Zeynep neler yaşayacak? Babür ve Can bu sefer hangi maceralara atılacaklar merak konusu. Mutlu Ol Yeter'in en komik anları 5. bölüm fragmanınında..

MUTLU OL YETER 5. BÖLÜM FRAGMANI

Sıcacık mahalle havasını verebilmek için gerçek bir mahallede çekilen "Mutlu Ol Yeter" İstanbul'da hiç bilinmeyen "istasyon" semtinde geçen, içinde aşk, komşuluk ve herkesin kendinden bir şey bulabileceği bir hikâyeyi anlatıyor.

Dizide Ali Atay (Can) ,Öner Erkan(Güneş) , Ertan Saban ( Babür), Aslı Enver (Zeynep) Sait Günay ( Ziver ) ,Tülay Bursa (Şerife) , Seda Türkmen ( Ayşe), EfeTuncer (Vefa) , Ayten Uncuoğlu ( Azize Afife) , Fırat Albayram ( Devrem), NilGünal ( Nurten) , Yılmaz Gruda ( Ziya) , Erkan Üçüncü ( Bakkal) , Metin Büktel ( Medik) , Bülent Seyran ( Kamer), Göktay Tosun ( Manav) , Bedia Begovska (Rona) , LuranAhmedi ( Dayı) , EMRE ERTUNÇ- KUBİLAY ÇAMLIDAĞ- EROLALPSOYKAN ( Kahve Üçlüsü) karakterlerine can veriyor.

Haberin Devamı

Mehmet Yiğit Alp imzalı, senaryo danışmanlığını Yiğit Özgür'ün yaptığı ve ilk bölümünü Kerem Çakıroğlu'nun yönettiği diziyi 2. bölümden itibaren bir çok dizide yardımcı yönetmenlik yapan ve Annem Uyurken dizisini de yöneten Başak Soysal yönetecek.

Yazarlar