Gündem NBA'de normal sezonu en çok galibiyetle bitiren takım hangisidir?

NBA'de normal sezonu en çok galibiyetle bitiren takım hangisidir?

19.04.2019 - 18:51 | Son Güncellenme:

İnternet üzerinden bilgi yarışması oynayarak para kazanmak isteyenler, her gün kendilerine verilen başka bir ipucucunun peşine düşüyor. Bu akşamın sorusu ise şöyle: "1968 yılında kurulan bu takım, geçtiğimiz haftalarda tamamlanan normal sezonun en fazla galibiyet alan takımı olmuştur. Sizce hangi takımdan bahsediyoruz?" İşte 2018-2019 sezonunda NBA'in normal sezonunu en fazla galibiyet alarak bitiren takım!

NBAde normal sezonu en çok galibiyetle bitiren takım hangisidir

Bilgi yarışması sevenler bu akşam da NVA ile ilgili bir sorunun peşine düştü. Verilen ipucu ile yarışmada biraz daha ilerlemek isteyen yarışmacılar şu soruya cevap arıyor: "1968 yılında kurulan bu takım, geçtiğimiz haftalarda tamamlanan normal sezonun en fazla galibiyet alan takımı olmuştur. Sizce hangi takımdan bahsediyoruz?"

Haberin Devamı

NBA'de 2018-2019 sezonunu en fazla galibiyet ile tamamlana takım Milwaukee Bucks oldu. Bucks Yunan oyuncusu Giannis Antetokounmpo önderliğinde 82 maçlık normal sezonu 60 galibiyet ile tamamlayarak en yakın rakibinin 2 galibiyet önünde NBA normal sezoununu ilk sırada tamamlamayı başardı.