Gündem Necmettin Nursaçan'ın sağlık durumu nasıl? Necmettin Nursaçan kimdir, kaç yaşında?

Necmettin Nursaçan'ın sağlık durumu nasıl? Necmettin Nursaçan kimdir, kaç yaşında?

31.03.2021 - 08:55 | Son Güncellenme:

Necmettin Nursaçan koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucunda hastaneye kaldırıldı. Necmettin Nursaçan ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Necmettin Nursaçan kimdir, kaç yaşında? Necmettin Nursaçan'ın son durumu nasıl?

Necmettin Nursaçanın sağlık durumu nasıl Necmettin Nursaçan kimdir, kaç yaşında

Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı olan Necmettin Nursaçan koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Baş ağrısı şikayetiyle Kayseri Şehir Hastanesi'ne başvuran Nursaçan akciğer filmi ve kalp kontrolünden geçti. Sağlık durumununn iyi olduğu öğrenildi. Peki, Necmettin Nursaçan kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

NECMETTİN NURSAÇAN KİMDİR?

1942 doğumlu olan Necmettin Nursaçan Kayseri doğumlu. Kayseri Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde eğitim gören Nursaçan Bağdat Üniversitesi ve İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü'nde eğitimlerini tamamladı.

Mezun olmasının ardından Kayseri Müftülüğü'ne atandı. 2005 yılında Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığı görevine atandı ve 2007 yılında emekli oldu. Necmettin Nursaçan, Pakize Nursaçan ile evlidir. 50 yılı aşkın bir süredir din hizmetlerinde bulunan Nursaçan fahri vaiz, imam hatip, Kuran kursu müdürü, merkez vaizi, il müftüsü ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı olmak üzere din hizmetinin her kademesinde görev almıştır.

Kanal 7 ekranında Necmettin Nursaçan'la Sohbetler programını yapmıştır.