Gündem ‘Neşeli haliyle hatırlayacağız’

‘Neşeli haliyle hatırlayacağız’

29.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden gazeteci ve edebiyatçı Ahmet Tulgar son yolculuğuna uğurlandı. Tulgar’ın cenazesinde konuşan yengesi Ebru Tulgar, “Çok üzgünüz, beklenmedik bir ölümdü. Ahmet’in tahmin ettiğimizden fazla seveni varmış” dedi.

‘Neşeli haliyle hatırlayacağız’

Çiğdem Yılmaz - Gazeteci ve edebiyatçı Ahmet Tulgar, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 63 yaşında aramızdan ayrıldı. Batı Ataşehir’deki Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Tulgar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Sevdikleri uğurladı

Tulgar için dün Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Tulgar’ın ağabeyi Orhan Metin, yengesi Ebru Tulgar, yeğenleri Leyla ve Ömer Tulgar, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, HDP Milletvekilleri Züleyha Gülüm, Hüda Kaya ve Ali Kenanoğlu, TİP Milletvekili Ahmet Şık, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ile Tulgar’ın dostları ve meslektaşları katıldı. Taziyeleri, Tulgar’ın yengesi Ebru Tulgar kabul etti.

Tulgar’ın cenazesinde konuşan yengesi Ebru Tulgar şunları söyledi: “Çok üzgünüz beklenmedik bir ölümdü. Ahmet’in tahmin ettiğimizden fazla seveni varmış. Ahmet’i hep neşeli ve gülümseyen haliyle hatırlayacağız.” Tulgar, kılınan cenaze namazının ardından Ümraniye Kocatepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.