Gündem Nikâhsız yaşadığı kadının kızını feci şekilde dövdü

Nikâhsız yaşadığı kadının kızını feci şekilde dövdü

07.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mersin’de anne-babası boşanan, velayetinde olduğu babası hastaneye kaldırılınca 10 günlüğüne annesine teslim edilen 9 yaşındaki N.Y. adlı kız, annesinin nikahsız yaşadığı Ayhan Aktaş tarafından feci şekilde dövülerek hastanelik edildi. Yakalanıp gözaltına alınan ve “Pişmanım” diyen Aktaş çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Nikâhsız yaşadığı kadının kızını feci şekilde dövdü

Abdullah Günaydın İlköğretim Okulu 4’üncü sınıf öğrencisi küçük kız, önceki gün feci şekilde dövülmüş halde Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen ve vücudunun büyük bölümünde darbe kaynaklı morluklar ve çürükler tespit edilen N.Y., solunum cihazına bağlanarak, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Aktay tutuklandı
Soruşturma başlatan polis, N.Y’nin annesi 30 yaşındaki Serap Aldırmaz ile nikahsız olarak birlikte yaşadığı Ayhan Aktaş’ı gözaltına aldı. Serap Aldırmaz, Emniyet’teki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Ayhan Aktaş adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Aktaş, gazetecilerin “Neden yaptın?” sorusuna, “Çok pişmanım, bir anlık öfkeyle oldu” diye cevap verdi.