Gündem Nilgün Bodur kimdir?

Nilgün Bodur kimdir?

02.10.2018 - 12:55 | Son Güncellenme:

Son dönemlerde sosyal medyada adından sıkça söz ettiren isimlerin arasında yer alan Nilgün Bodur vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. 'Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim' kitabını yazdıktan sonra adından sıkça söz ettiren sosyal medya fenomeni Nilgün Bodur kimdir sorusuna sizler için derledik. Peki Nilgün Bodur kimdir?

Nilgün Bodur kimdir

'Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim' kitabını yazdıktan sonra sıkça adından söz ettiren sosyal medya fenomeni ve yazar Nilgün Bodur son olarak yazdığı son kitapta Anne Frank'in kitabından bir sözü kaynak göstermeden kullandığı iddiaları ile gündeme geldi. Peki Nilgün Bodur kimdir? Nilgün Bodur kaç yaşında?

Haberin Devamı

NİLGÜN BODUR KİMDİR?

19 Kasım 1974 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 12 yaşında kek satarak Avusturya Lisesi’nde okudu. "Sıradaki Teşekkürüm Bana Yalnış Yapanlara", "Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim" adlı iki kitabı bulunuyor. 20 yıl boyunca dünya markaları için kurumsal iletişim yöneticiliği yaptı. Hayatı boyunca kurumsal iletişim sektöründe faaliyet gösteren Nilgün Bodur, kendi mesleğinde de bilinen biri.