Gündem Düğün alışverişinden dönüyorlardı! Nişanlı çiftin feci ölümü

Düğün alışverişinden dönüyorlardı! Nişanlı çiftin feci ölümü

26.09.2023 - 09:11 | Son Güncellenme:

Düğün alışverişinden dönen nişanlı çift kazada hayatını kaybetti. TIR'a arkadan çarpan otomobil paramparça olurken olay yerinden ilk görüntüler de geldi.

Kaza, saat 04.30 sıralarında Bursa-İzmir kara yolu Nilüfer ilçesi Başköy Mahallesi mevkisinde meydana geldi.

Haberin Devamı

Yasin Altınkaynak'ın kontrolünü yitirdiği 16 YA 165 plakalı otomobil, aynı yöne giden Y.A. idaresindeki 45 ADU 021 çekici plakalı TIR'a arkadan çarptı.

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, otomobilde sıkışan sürücüsü Yasin Altınkaynak ile yanındaki Betül Şalvarcıoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarılan Altınkaynak ile Şalvarcıoğlu'nun cenazeleri, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

TIR şoförü Y.A., ifadesinin ardından serbest bırakılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1 AY SONRA EVLENECEKLERMİŞ

Kazada ölen Yasin Altınkaynak ile Betül Şalvarcıoğlu'nun nişanlı olduğu öğrenildi. İki ay önce nişanlanan ve bir ay sonra düğünleri olduğu öğrenilen çiftin, dün aileleriyle düğün alışverişi yaptığı, Zonguldak'ta yaşayan Şalvarcıoğlu'nun, alışveriş için Bursa'ya geldiği belirtildi. 

Haberin Devamı

Düğün alışverişinden dönüyorlardı Nişanlı çiftin feci ölümü

Alışverişin ardından, arkadaşlarının kendileri için düzenlediği eğlenceye katılan çiftin, Altınkaynak'ın Akçalar Mahallesi'ndeki bağ evine giderken kazanın yaşandığı bildirildi.

Yasin Altınkaynak'ın cenazesi otopsi işlemlerin ardından Bursa'da, Betül Şalvarcıoğlu'nun cenazesi ise memleketi Zonguldak'ta defnedilecek. (Yiğithan HÜYÜK/ BURSA DHA)

İZMİR'DE MATEMATİK ÖĞRETMENİNİN KAHREDEN ÖLÜMÜ

İzmir'de bir dershanede matematik öğretmenliği yapan Ahmet Mustafa Yıldırım, motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Olayı öğrenen öğretmenin kız arkadaşı sinir krizi geçirdi.

Düğün alışverişinden dönüyorlardı Nişanlı çiftin feci ölümü

Kız arkadaşı ile buluştuktan sonra evine gitmek için yola çıkan Ahmet Mustafa Yıldırım’ın kontrolünü kaybettiği 06 DIE 097 plakalı motosiklet, refüje çarptı.

YOLA SAVRULDU

Yıldırım yola savrulurken, çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Yıldırım'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

KIZ ARKADAŞI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ahmet Mustafa Yıldırım’ın kaza yaptığını öğrenip gelen kız arkadaşı, sinir krizi geçirdi. Yıldırım'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

Matematik öğretmeni olan Ahmet Mustafa Yıldırım'ın, bir dershanede görev yaptığı belirtildi. (Halil İbrahim KARABIYIK/DHA)