Gündem Nişanlısının kolunda can verdi

Nişanlısının kolunda can verdi

06.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Güngören’deki bir kafeteryada müzisyen Umut Emre Aytekin iki meslektaşı tarafından feci şekilde dövüldü. Aytekin başına aldığı darbeler nedeniyle nişanlısının kollarında hayatını kaybetti.

Nişanlısının kolunda can verdi

Ferit Zengin - İstanbul Güngören’de nişanlısıyla birlikte bir kafeteryaya giden müzisyen Umut Emre Aytekin (36) ile iki kişi arasında yan bakma nedeninden dolayı tartışma çıktı. Kavgada Aytekin hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Olay, dün sabah saatlerinde Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi’nde bulunan bir kafeteryada yaşandı. Taksim’de bir müzikholde çalışan ve kısa bir süre önce askerden geldiği öğrenilen Umut Emre Aytekin, iş çıkışı nişanlısı Maria Zeppin ile birlikte kahve içmek için bir kafeteryaya gitti. Kafede oturdukları sırada yan masalarında oturan Ceyhun T. (22) ve Hayrettin Ö. (23) isimli şahıslarla önce masadan masaya tartıştı. Tartışma sonrası kahve almak için kasaya doğru yönelen Aytekin’e tartıştığı iki şahıs arkasından vurarak saldırdı. 

Ceyhun T. ve Hayrettin Ö. isimli iki saldırganın tekme ve yumruk darbeleriyle yere yığılan Aytekin’i kurtarmak için nişanlısı Zeppin araya girdi. Aytekin’in nişanlısının kollarında can verdiği öğrenildi. Aytekin, cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye kalp krizi geçiren baba Aytekin ve İl Göç İdaresi’ne gönderilen nişanlısı Maria Zeppin katılamadı. Zeppin’in yakınlarına attığı ses kaydında, “Ben Emre’yi çok seviyordum onunla evlenmek istiyordum” dedi.

Haberin Devamı

Saldırgan müzisyenler tutuklandı

Müzisyen oldukları öğrenilen Ceyhun T. ve Hayrettin Ö. isimli iki katil zanlısı polis tarafından kısa sürede yakalanıp sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. İki zanlının olay sırasında alkollü olduklarını iddia ederek, kavganın yan bakma tartışmasından çıktığını, amaçlarının öldürmek değil dövmek olduğunu sorgularında ifade ettikleri öğrenildi.