Gündem Nişantaşı’nda parti çok erken başladı

Nişantaşı’nda parti çok erken başladı

30.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yeni yılı sokak etkinlikleri ile karşılamak isteyenlerin adresi bu yıl da Nişantaşı oldu. Kutlamalar dün başladı

Nişantaşı’nda parti çok erken başladı

İstanbul’da yeni yılı sokak etkinlikleriyle karşılamak isteyenlerin uğrak adresi Nişantaşı’nda kutlamalar dün başladı. Çam ağaçları ve Noel baba figürleriyle süslenen Nişantaşı sokaklarında dün saat 17.00’da başlayan etkinliklerde her yaştan İstanbullu yağmura aldırış etmeden saatlerce müzik eşliğinde dans ederek eğlendi. Kutlamalar kapsamında bugün de 15.00-23.30 saatleri arasında DJ performansları düzenlenecek.

Yapay kar gösterileri olacak
Yeni yıl için Rus besteci Çaykovski’nin Fındıkkıran Balesi’nden esinlenerek dev kurşun askerler, oyuncak ayıcıklar ve hediye paketleri ile renklenen Nişantaşı sokaklarında eğlenceler yılbaşı sabahına kadar devam edecek. Şişli Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler arasında yapay kar gösterileri ile DJ performansları da bulunuyor. Kentsel Tasarım Projesi kapsamında baştan aşağı yenilenen Abdi İpekçi Caddesi, 4 metre eninde, 300 metre uzunluğunda boydan boya kırmızı halı ve 35 ışıklı taklarla süslendi.
Yılbaşı gecesi ise caddenin başına ve sonuna dev ekranlar kurulacak. Sokaklarda yılbaşı ikramlarının yapılacağı gecede, sokak müzisyenleri mini konserler verecek. Bölgedeki mağaza ve iş yerlerinin de katılacağı yılbaşı şöleninde yeni yıl, 25 dakika sürecek havai fişek gösterisiyle karşılanacak.

Yazarlar