Gündem N'olur Ayrılalım 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

N'olur Ayrılalım 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

25.07.2016 - 08:26 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranında yayınlanmaya başlayan N'olur Ayrılalım 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen N'olur Ayrılalım 3. bölüm'de neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu? İşte N'olur Ayrılalım 3. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları...

Nolur Ayrılalım 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Yapımını Sinegraf Yapım'ın üstlendiği eğlenceli dizi Nolur Ayrılaım, ilginç konusu ve güçlü kadrosuyla dikkat çekmeyi başardı. Yayınlanan ilk iki bölümü ile büyük beğeni toplayan N'olur Ayrılalım yayınlanan son bölüm ardından yeni bölüm fragmanıda yayınlandı. N'olur Ayrılalım 3. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

N'OLUR AYRILALIM 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yönetmenliğini Yusuf Ömer Sınav'ın yaptığı, Fox Tv'nin başrollerini Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç oyuncuların paylaştığı N'Olur Ayrılalım dizisi yeni bölümüyle Cuma 20:00'de!

NOLUR AYRILALIM 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

NOLUR AYRILALIM 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nolur Ayrılalım operasyonu başladı!! Peki, herşey Turgay Atalay’ın planladığı gibi mi gidiyor? Tabii ki hayır, çünkü Esas Kızımız Azize korkuyor. Ya Ulaş ona gerçekten aşık olursa ya hemencecik kendini kaptırırsa? Esas Oğlanımız Ulaş’ın ise derdi başkadır; ya Azize ile de ayrılırlarsa günün birinde? Ya kehanet gerçekten doğruysa ve Azize de gider hayatının aşkını bulursa? O zaman ne yapmak lazım? Azize ile hiç sevgili olmamak lazım! Ancak, hiçbir şey düşündükleri gibi gitmez! Çünkü, ne Azize’de Turgay’a karşı koyabilecek güç vardır ne de Ulaş’da Azize’den uzak durabilecek metanet.Nadir Erciyeslinin tehditleri yüzünden Ilgazoğlu şirketine sızan Temmuz’un ise patronu olan Yusuf isimli “hanzo betonla” derdi büyüktür. Zira, bu birbirine tamamen zıt iki karakterin uyum içinde çalışması mümkün değildir. Fakat, zıt kutupların birbirini çektiği de bir gerçektir!Azize, Ulaş ile birlikte vakit geçirmekten yavaş yavaş keyif almaya başlarken bir yandan da yaptığı sakarlıklar ve saçmalıklar yüzünden Turgay’ı delirtmeye devam etmektedir! Tüm bu yaşanan karmaşa ise Azize’nin çok önemli bir şeyi unutmasına sebep olur; asıl baş belasını! Tam da her şeyin güzel gittiği bir anda Azize ve Ulaş ilişkisinin ortasına bomba gibi düşecektir o Halim isimli bela! N'olur Ayrılalım yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

Nolur Ayrılalım Snapchat hikayesi!

Nolur Ayrılalım Snapchat hikayesi! Nolur Ayrılalım'ın sevilen, temiz kalpli ve aşık karakteri Azize'yi canlandıran Nilay Duru, FOXTurkiye Snapchat hesabında ilk bölüm heyecanını paylaştı. Geçen hafta Cuma günü sabahtan başlayan çekimler arasında, Nilay Duru'nun FOX hesabında ekip arkadaşlarıyla olduğu eğlenceli anlara eşlik ettik. Yaklaşık 17 bin kişiye ulaşan paylaşımlarda, onlarca kişi ilk izleme için güzel dileklerini iletti.

Haberin Devamı

Nolur Ayrılalım 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

lk bölümü tüm ekip beraber izleyen Nolur Ayrılalım kadrosu, FOX haber canlı yayınında heyecanlarını paylaşarak tüm sevenlerini Nolur Ayrılalım'ı izlemeye davet etti. İlk bölüm etiketimiz olan #NolurAyrılalım'ı da Snapchat hesabından duyurdular!

Nolur Ayrılalım 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Daha fazlası için videoyu izleyebilirsin! FOXTurkiye Snapchat hesabında tüm dizilerimize ait paylaşımlar oluyor, sen de bize ortak olmak için hesabımızı ekleyebilirsin.

Nolur Ayrılalım her Cuma 20.00'de FOX'ta!