Gündem Nolur Ayrılalım dizisi 1. bölüm ne zaman başlıyor?

Nolur Ayrılalım dizisi 1. bölüm ne zaman başlıyor?

11.07.2016 - 13:51 | Son Güncellenme:

Nolur Ayrılalım için geri sayım başladı. Beğenilerek takip edilen ve en çok izlenen kanallardan biri olan Fox Tv yaza sezonuna bomba gibi başladı. Birbirinden güzel diziler arasına 'Nolur Ayrılalım'ı da ekledi. Peki, Nolur Ayrılalım dizisi ne zaman başlayacak? İşte konusu ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayacak Nolur Ayrılalım dizisi ile ilgili gelişmeler...

Nolur Ayrılalım dizisi 1. bölüm ne zaman başlıyor

Başrollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi secilen isimlerin yer aldığı N'olur Ayrılalım dizisinin yapımcılığını Osman Sınav üstleniyor. Birbirinden eğlenceli fragmanlar yayınlayan N'olur Ayrılalım dizisinin yayın tarihi ise belli oldu. 15 Temmuız'da Fox Tv ekranlarında yayınlanması beklenen N'olur Ayrılalım için detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

N'OLUR AYRILALIM TANITIM FRAGMANI

N'OLUR AYRILALIM DİZİSİ HAKKINDA

Birlikte olup ayrıldığı her kızın, hayatının aşkıyla evlendiğine inanılan modern bir Telli Baba (Aras Aydın) ve onu televizyon şovuna dönüştürmeye çalışan Turgay’ın (Gürgen Öz) eğlenceli hikayesinin anlatıldığı dizide, Nilay Duru’nun canlandırdığı Azize karakteri ise, iki erkek arasında hayatının aşkını bulmaya çalışıyor.

İnadına Aşk'ın oyuncularından N'olur Ayrılalım setine sürpriz ziyaret!

Nolur Ayrılalım dizisi 1. bölüm ne zaman başlıyor

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği yazın beklenen dizilerinden N'Olur Ayrılalım'ın çekimleri tüm hızıyla devam ederken Osman Sınav'ın bir diğer dizisi İnadına Aşk'ın oyuncuları Yeşim Dalgıçer ve Açelya Topaloğlu sete sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Yönetmen Yusuf Ömer Sınav, dizinin başrol oyuncularından Nilay Duru ve yapımcı Osman Sınav ile objektiflere poz veren İnadına Aşk oyuncuları tüm ekiple hem bayramlaştı hem de iyi dileklerini paylaştı.

N'OLUR AYRILALIM DİZİSİ KADROSU

Türü: Romantik Komedi
Yapım Şirketi: Sinegraf
Yapımcı: Osman Sınav
Yönetmen: Yusuf Ömer Sınav
Görüntü Yönetmeni: Bertan Özer
Senaryo: Ayşe Ferda Eryılmaz-Nehir Erdem
Yazım Grubu: Ayşe Ferda Eryılmaz, Sedef Bodur, Ayberk Çınar, Ceylan Güleç
Müzik: Yıldıray Gürgen