Gündem Nur Bozar bakın kiminle evlendi?

Nur Bozar bakın kiminle evlendi?

20.04.2015 - 09:02 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen yarışma programı eski isimi ile Bu Tarz Benim'de güzelliği ile çok konuşulan Nur Bozar sevgilisi Gökhan Şener ile dünya evine girdi. Peki Nur Bozar ve eşi kimdir? İşte o ayrıntılar...

Nur Bozar bakın kiminle evlendi

Bu Tarz Benim yarışmasında güzelliği ile çok konuşulan Nur Bozar dün evlendi. Katıldığı yarışma programıyla yıldızı parlayan Nur Bozar evlendi. Uzun süreli birlikteliğin ardından geçtiğimiz günlerde kına gecesi olan Bozar'ın düğünü dün gerçekleşti.

UĞURKAN EREZ'DE ORADAYDI

İşte Benim Stilim'in jüri üyelerinden Uğurkan Erez, Nur Bozar'ı mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Nur Bozar'a 'manevi anne' şoku!..

"Bu Tarz Benim" yarışmasıyla tanınan Nur Bozar, Gökhan Şener ile nikah masasına oturdu. "Nur’u kızım gibi görüyorum" diyen jüri üyesi Nur Yerlitaş Nur Bozar'ın düğününe katılmadı.

Nur Bozar bakın kiminle evlendi


Önceki gün Baltalimanı Portaxe'de kıyılan nikah törenine çiftin ailesi ve yakın dostları katıldı. Nikah sonrasında objektiflere poz veren çiçeği burnunda karı kocanın düğününe, yarışmanın jüri üyelerinden Uğurkan Erez katıldı.

Ancak "Nur’u kızım gibi görüyorum" diyen jüri üyesi Nur Yerlitaş’ın düğüne gelmemesi dikkat çekti.

Nikah sırasında Bozar'a damadın "Hayatımızdaki en güzel gün. Dünyanın en güzel kızıyla evlendim. Nur çok özel ve onu çok seviyorum" şeklindeki konuşması davetlilerden alkış aldı. Misafirlerine teşekkür eden eski yarışmacı, "İstediğimiz şeyi Allah bize nasip etti" diyerek eşini öptü.

Haberin Devamı

NUR BOZAR'IN EŞİ KİMDİR?

Nur Bozar'ın eşi Gökhan Şener Ümraniye Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Ege Üniversitesi'nde yüksek öğretimini tamamlamış ve şuanda gıda sektörü ile ilgilenmektedir.

Nur Bozar bakın kiminle evlendi