Gündem O Hayat Benim 100. son bölüm sezon finalinde şoke eden ayrılık! - izle

O Hayat Benim 100. son bölüm sezon finalinde şoke eden ayrılık! - izle

29.06.2016 - 10:37 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi O Hayat Benim sezon finali yaparak bir süreliğine ekranlara veda etti. O Hayat Benim'de heyecan yaratan gelişme ise Ezgi Asaroğlu oldu. Peki O Hayat Benim 100. son bölümde neler yaşandı? İşte tüm detaylar...

O Hayat Benim 100. son bölüm sezon finalinde şoke eden ayrılık - izle

O Hayat Benim, 16 Şubat 2014'te Fox TV'de yayınlanmaya başlanan Türk televizyon dizisi. Yönetmenliğini 30. bölüme kadar Hülya Bilban, 31. bölümden itibaren Hamdi Alkan üstlenmiştir. Başrolleri Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Keremcem paylaşmaktadır.

Haberin Devamı

Ekranların fenomen haline gelen dizisi O Hayat Benim 100.bölüm sezon finali ile ekranlara ara verdi. Adeta sezon finali ile izleyenleri ekrana kilitleyen O Hayat Benim dizisinde sürpriz ayrılıklar yaşandı. Dizinin 100.bölümünde hangi isimler diziye veda etti ? Tüm detaylar haberimizde...

O HAYAT BENİM 100.BÖLÜM SEZON FİNALİ İZLE

O HAYAT BENİM 100. BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Bahar ve Efsun bir yol ayrımındadır! Efsun’un acısı kaldıramayacağı kadar büyüktür ve bebeğini kaybettiği için Bahar’ı suçluyordur. Bahar ise mahkemenin hakkında vereceği hükmü beklerken, asıl büyük vicdan azabını Efsun’un başına gelenlerden dolayı çekmektedir. Sultan, Efsun’un acısına son vermek uğruna her şeyi göze almıştır. Bahar ile Efsun’u sonsuza dek düşman yapacak bir oyun tezgahlanmaya başlar. Ama hiçbirinin hesap etmediği bir şey vardır. Kenan nihayet gözlerini açmıştır ve intikam istiyordur! Atahan ailesi de içten bir çöküş yaşarken, kimse güvende değildir artık. Bahar, Efsun, Ateş, Arda… Ortalık yangın yerine dönerken, bu alevler hepsini yutmak üzeredir!

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM DİZİSİNDEN AYRILIYOR

Başarılı ve güzel oyuncu Ahu Sungur, üç sezondur yer aldığı ''O Hayat Benim''e sezon finaliyle veda ediyor. 100 bölümdür Hülya rolüyle izleyiciyle buluşan Sungur diziden, yuvası olarak gördüğü konağı ve Hülya'yı yakarak veda ediyor.

Yaklaşık üç sezondur rol adlığı, Hülya karakteriyle hem ağlatan, hem güldüren hem de herkesin hayatına ufak dokunuşlar yapan Sungur, canlandırdığı karakter için zaman zaman "Ah benim çılgın kadınım sana hayat vermek ne güzel bir bilsen'' diyerek duygularını ifade ediyordu.

Ünlü oyuncu Ezgi Asaroğlu başrolde oynadığı O Hayat Benim dizisinden ayrıldı.

O HAYAT BENİM OYUNCU KADROSU

Keremcem
Ezgi Asaroğlu
Ceren Moray
Sinan Albayrak
Oya Başar
Süleyman Atanısev
Cem Kılıç
Ahu Sungur
Didem İnselel
Ozan Güler
Ecem Baltacı
Zerrin Sümer
Neslihan Acar
Nesime Alış
Cem Özer
Larissa Gacemer

EZGİ ASAROĞLU KİMDİR?

O Hayat Benim 100. son bölüm sezon finalinde şoke eden ayrılık - izle

(d. 18 Haziran 1987, İzmir) Türk sinema ve TV oyuncusu.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Sosyal Antropoloji Anabilim Dalı'nda lisans yapan oyuncu, ilk çıkışını 2004 yılında aynı zamanda ilk TV deneyimi olan "Bir Dilim Aşk" adlı dizi ile yaptı. Takip eden yıllarda kariyerine çeşitli dizi (Menekşe ile Halil, Hatırla Sevgili, Gece Sesleri, Binbir Gece...) , kısa metraj film (ödüllü What's Love Doing in the Mountains) ve reklam projeleriyle devam eden oyuncunun ilk sinema tecrübesi, 2007 yılında çekilmeye başlanan Avusturya-Fransa ortak yapım ödüllü film For a Moment Freedom (2008) ile oldu. 30 uluslararası ödülü olan filmde canlandırdığı karakterle yurtdışında da başarı kazanan, birçok sinema eleştirmeni ve yazarının dikkatini çekenEzgi Asaroğlu, filmin 2010 Oscar Ödülleri için Avusturya’nın Oscar aday adayı[8] olması ile kariyerine artı kattı. Asaroğlu, “Kampüste Çıplak Ayaklar” ve "Acı Aşk" filmlerinin ardından, En Mutlu Olduğum Yer filmi ile bir kez daha beğeni topladı . Leyla ile Mecnun dizisi sonrasında Yağmurdan Kaçarken dizisiyle televizyon ekranlarında; Aşk Kırmızı , Cennetten Kovulmak , Sağ Salim 2 gibi sinema filmleriyle de beyazperdedeki yerini korudu.Aşk Kırmızı filmiyle oyunculuğuna dair aldığı övgüler artarken, başrolünü üstlendiği bir diğer film Cennetten Kovulmak da 50. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde "En iyi film Ödülü"nü aldı. En son sinema filmi Sağ Salim 2 gişedeki başarısına devam ederken, ünlü oyuncu O Hayat Benim adlı yeni dizisinin çekimlerine başladı. Dizi, her Pazar 19:30'da Fox ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam etmekte.