Gündem O Hayat Benim 74. son bölümde Bahar'a büyük şok - izle

O Hayat Benim 74. son bölümde Bahar'a büyük şok - izle

25.12.2015 - 14:19 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin sevilen dizisi O Hayat Benim 74. bölüm ile izleyicisine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Bahar, Ateş ile ilgili aldığı haber sonrası büyük şok yaşadı. O Hayat Benim 74. son bölüm ve ayrıntılar haberimizde.

O Hayat Benim 74. son bölümde Bahara büyük şok - izle

Bahar, Ateş’in gidişiyle hayatının ışığını yitirmiştir sanki... Kör kuyulardayken Mehmet Emir kızına kol kanat gerer. Ancak Hülya, Bahar’ın geçmişte Yusuf Erkıran’la ilgili sırrı saklamış olmasını kabul etmeye hazır değildir.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bahar sonunda onların günahlarını, ikiyüzlülüklerini de bir tokat gibi suratlarına çarpar. Ve bir yangın Efsun’la Bahar’ı alev alev yakar! Kimse masum değildir.G

erçekler bir bir ortaya çıkmaya devam eder. Efsun’a hapishanede hayatı dar edenin, canına kast edenin Bahar değil Hülya olduğu daha fazla saklı kalmaz. Bunu duyan Sultan, Hülya’ya çok büyük bir ceza verecektir. Ateş’in döneceği umudunu hiç kaybetmeyen Bahar ise aldığı haberle bir kez daha paramparça olur.

O HAYAT BENİM 74. BÖLÜM FRAGMANI

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Arda’yla birlikte yurtdışına kaçmakta olan Müge büyük bir buhranın içindedir. Ailesini terk etmek yüreğini parçalamaktadır. Bahar’ın ve Mehmet Emir Atahan’ın telefonlarına beklenmedik bir çağrı gelir. Herkes konağa doğru koşarken, ölümle yüzleşmek bir kez daha tüm dengeleri altüst edecektir. Üstü kapandı zannedilen sırlar yeniden gün yüzüne çıkar…

Haberin Devamı

Ve Bahar hiç ummadığı bir anda kendini hedef tahtasında bulur. Geçmişte yaptığı hatalar, Efsun’un ona karşı kullandığı acımasız bir silaha dönüşür. Ve yine hiçbir yalan saklı kalmaz! Bahar sevdiği herkesi tek tek kaybetmektedir. Ateş ikisinin de hayatını sonsuza dek değiştirecek bir kararın eşiğine geldi..