Gündem O Hayat Benim 99. son bölümünde Bahar Ateş'e kavuştu mu? - İZLE

O Hayat Benim 99. son bölümünde Bahar Ateş'e kavuştu mu? - İZLE

18.06.2016 - 13:54 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi O Hayat Benim'de dün heyecan doruktaydı. Merakla beklenen O Hayat Benim 99. son bölümünde Ateş Bahar’a kavuştu mu? sorusu merak konusuydu. İşte O Hayat Benim son bölüm özeti ve detayları...

O Hayat Benim 99. son bölümünde Bahar Ateşe kavuştu mu - İZLE

O Hayat Benim, 16 Şubat 2014'te Fox TV'de yayınlanmaya başlanan Türk televizyon dizisi. Yönetmenliğini 30. bölüme kadar Hülya Bilban, 31. bölümden itibaren Hamdi Alkan üstlenmiştir. Başrolleri Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Keremcem paylaşmaktadır. O Hayat Benim pazar akşamı saat 20:00 da FOX TV ekranında yayınlanacaktır.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar’ın kaçışı ve Efsun’la Arda’nın onu yalnız bırakmayışı, iki kız kardeşi hiç olmadığı kadar yakınlaştırmaktadır. Herkes adına büyük fedakârlıklar gerektirir bu yolculuk... Ömer, Bahar’ı yirmi dört saat içinde yakalamak konusunda son derece kararlıdır.

O Hayat Benim 99. son bölümünde Bahar Ateşe kavuştu mu - İZLE

Ateş de peşindeki Ömer’i atlatıp Bahar’a kavuşabilmek için gözünü karartacaktır. Bahar’ın durumunu ve Sultan’ın yeğenleriyle ilgili zaafını kendi çıkarları için kullanacak insanlar türer dört bir tarafta. Atahan ailesi için de bir dağılma sürecidir sanki bu... Bahar ve Efsun’un yolculuğu, herkesin hayatının yeni dönemini başlatacak, beklenmedik olaylara gebedir. İki kardeşi yakınlaştıran bu süreç, belki de her şeyin sonu demektir aslında!

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM YENİ BÖLÜM FRAGMANI

O HAYAT BENİM YENİ SEZONDA DA DEVAM EDECEK

O Hayat Benim 2016- 2017 sezonunda Fox Tv de yayınlanmaya devam edecek.

O Hayat Benim resmi Twitter adresinden 08.03.2016 akşamı dizi bittikten sonra bir açıklama geldi. O Hayat Benim dizisinin bu sezon biteceği final yapacağı ile ilgili söylentiler kesinlikle doğruyu yansıtmaktadır ve dizimiz yeni sezonda siz değerli izleyicilerle buluşacaktır denildi. Devamında ise “Hatta O Hayat Benim’in hikayesi asıl gelecek sezon başlayacak denildi”