Gündem Ölen ikinci eşi için de ‘İntihar etti’ dedi

Ölen ikinci eşi için de ‘İntihar etti’ dedi

27.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul’da 24 Temmuz günü evinde tavana asılı halde ölü bulunan Vesile Bingöl’ün (22) eşi İsmet Bingöl tutuklandı. İsmet Bingöl’ün ilk eşinin de 9 yıl önce kayıtlara intihar olarak geçen esrarengiz bir olayla hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ölen ikinci eşi için de ‘İntihar etti’ dedi

FERİT ZENGİN Haber Merkezi - Bağcılar Yenimahalle’de geçen pazartesi günü polisi arayan İsmet Bingöl, “Karım kendisini asarak intihar etmiş” diyerek ihbarda bulundu.

Haberin Devamı

Adrese gelen polis ekipleri, Vesile Bingöl’ün tavana asılı cesediyle karşılaştı. İsmet Bingöl emniyetteki ifadesinde, “Sabah saatlerinde eşim yanımdan kalkarak mutfağa gitti. Yarım saat sonra gelmemesi üzerine ben de mutfağa geçtim. İntihar ettiğini görünce polise haber verdim” dedi.

Hem ifadesindeki çelişkiler hem de boğazı başta olmak üzere vücudunun değişik yerlerinde tırnak izleri ve kesikler nedeniyle şüpheli bulunan İsmet Bingöl gözaltına alındı. İsmet Bingöl, dün sevk edildiği mahkemece tedbir amaçlı tutuklandı.

Olayla ilgili yapılan araştırmada İsmet Bingöl’ün, 22 Haziran 2014 tarihinde ölen ilk eşi Hülya Bingöl için de “silahla intihar ettiği” ihbarında bulunduğu ve 15 ay hapis cezası aldığı öğrenildi. Cenazesi Adli Tıp’a kaldırılan Vesile Bingöl’ün kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.

Haberin Devamı

Ölen ikinci eşi için de ‘İntihar etti’ dedi

POLİS CİNAYETİ KAN DAMLALARINI TAKİP EDEREK ÇÖZDÜ

Kocaeli’nin Derince ilçesinde 23 Temmuz gecesi meydana gelen olayda, Mimar Sinan Parkı içerisinde bir kişiyle tartışan Kaptan Kırdudu, karın ve baldır bölgelerinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Katil zanlısını yakalamak için çalışma başlatan Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, park çevresindeki tüm iş yerlerinin güvenlik kameralarını tek tek incelemeye aldı. Kamera görüntülerinde, uzak mesafeden geçen bir kişinin üzerinden kan damladığını tespit eden ekipler, bölgeye giderek kan damlalarını takip etti.

YAN BAKMA İDDİASI

Katil zanlısını tespit eden polis ekiplerinin dün düzenlediği operasyonla şüpheli Murat Ekemen, gözaltına alındı. Ekemen'in ifadesinde; Kırdudu ile yan bakma sebebiyle tartıştıklarını ve tartışmanın büyümesi üzerine olayın meydana geldiğini söylediği öğrenildi.

Gözaltına alındığında yaralı olduğu belirlenen katil zanlısı Murat Ekemen, hastanedeki tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi. Ekemen, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. (Dinçer AKBİR/DHA)

Ölen ikinci eşi için de ‘İntihar etti’ dedi

ARAÇ KİRALAMA KAVGASI KANLI BİTTİ

Olay, saat 16.00 sıralarında Adana merkez Yüreğir ilçesi Başak Mahallesi'nde meydana geldi. Arkadaşının evine gelen Bayram Akbaş (25), sohbet ettiği sırada adrese S.A., B.Y. ve Ö.C.A. geldi. Bayram Akbaş, iddiaya göre evin önüne gelen 3 kişi ile araç kiralama melesi yüzünden tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ö.C.A. ve S.A., Akbaş'a tabanca ile ateş açtı. Göğsünden, bacağından ve ayağından vurulan Akbaş, kanlar içinde yere yığılırken, şüpheliler ise kaçtı. Ağır yaralanan Akbaş, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulans ile yakındaki bir özel hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Akbaş, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılmadı. Akbaş'ın cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

Cinayet şüphelilerini yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor. (Gökhan KESKİNCİ / DHA)