Gündem "Ona birşey olursa dünyayı yakarım"

"Ona birşey olursa dünyayı yakarım"

03.10.2011 - 11:53 | Son Güncellenme:

Otomobilde sıkışan genç kadının eşi gözyaşlarına boğuldu

Ona birşey olursa dünyayı yakarım

Bakırköy’de sürücüsünün aşırı hız yaptığı otomobilin takla atması sonucu 4 kişi yaralandı. Kazada, otomobilde sıkışan Tuğba Yaşayan’ın eşi, itfaiye ekiplerine, "Ne olur eşimi kurtarın. Ona bir şey olmasın, ben onsuz yaşayamam" diyerek gözyaşı döktü.

Urfa’dan İstanbul’a bir akrabalarının düğününe gelen Mehmet Çetiner, yakınlarıyla birlikte düğün sonrası eğlenmeye gitti. Mehmet Çetiner, saat 03.00 sıralarında yakınlarını evlerine götürmek için 63 YC 532 plakalı otomobille yola çıktı. İddiaya göre, Ataköy 2. Kısım Rıfat Ilgaz Bulvarı üzerinde viraja aşırı hızla giren Mehmet Çetiner, otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Otomobilde bulunanlardan 3’ü kazayı hafif yaralı olarak atlatırken, Tuğba Yaşayan arka koltukta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, Tuğba Yaşayan’ın yaklaşık 30 dakika süren çalışma sonucu kurtardı. Kazayı küçük sıyrıklarla atlatan Tuğba Yaşayan’ın eşi Ali Yaşayan, kurtarma çalışmaları sırasında itfaiye ekiplerine, "Ne olur eşimi kurtarın. Ben onsuz yaşayamam. Ona bir şey olursa dünyayı yakarım" diyerek gözyaşı döktü. Yaralılar, Esengül Çetiner, Yusuf Çetiner, Ali Yaşayan ve Tuğba Yaşayan kaldırıldıkları Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı. Tuğba Yaşayan’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Öte yandan polis, kazayı yara almadan atlatan sürücü Mehmet Çetiner’in, kaza sonrası korkuya kapılarak olay yerinden kaçtığını tespit etti. Polis, ifadesini almak için Çetiner’i arıyor.