Gündem Online İBB trafik durumu nasıl öğrenilir?

Online İBB trafik durumu nasıl öğrenilir?

24.09.2016 - 15:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İBB trafik durumu uygulaması İstanbullulara önemli fırsatlar sunuyor. İstanbul’da nerede trafik sıkışık, nerede açık İBB trafik durumu uygulamasından öğrenilebiliyor. İBB trafik durumu uygulaması ücretsiz olarak mobil cihazlardan da kullanılabiliyor.

Online İBB trafik durumu nasıl öğrenilir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında hizmete açılan çok önemli dijital hizmet uygulamaları bulunuyor. Bu dijital hizmet uygulamalarından birisi olan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin resmi uygulaması olarak ücretsiz olarak kullanılabilen İBB trafik durumu uygulaması da trafik sorununun çözümü yönünden önemli katkılar sağlıyor. Teknolojik gelişmeler günlük yaşamın merkezinde çok önemli etkilerde bulunuyor. Modern yüzyıl dünyasında insanların ulaşım ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacı ile yoğun şekilde kullanmakta oldukları bireysel araçlar özellikle İstanbul gibi yoğun nüfusa sahip olan büyük kentlerde çok ciddi trafik sorunlarının yaşanmasına neden oluyor. Bu yüzden günümüz modern yüzyıl dünyasının en popüler ve en önemli kentleri arasında kendisine yer bulan İstanbul’da trafik sorunu 1980’li yıllardan bu yana artarak devam ediyor.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkBağlantı bilgilendirme amaçlıdır.

İnternet üzerinde yer alan İBB trafik durumu uygulaması ile çok uzun yıllardan bu yana süre gelen İstanbul trafik sorununu çözüme kavuşturabilmeyi amaçlayan veya en azından İstanbul’un gün boyu devam eden trafik yoğunluğunu bir nebze olsun azaltabilmeyi hedefleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından elektronik ortam üzerinde hizmete açılmış bir dijital hizmet uygulaması olarak faaliyet gösteriyor. Son yıllarda hızla gelişen modern yüzyıl teknolojisini vatandaşlara sunmakta olduğu belediyecilik hizmetlerinde aktif şekilde kullanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi özellikle İstanbul gibi dünya tarihine yön vermiş tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile milyonlarca turiste ev sahipliği yapan metropolün ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacı ile modern çağa uygun standartlarda belediyecilik hizmetleri sunabilmeyi hedefliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan İBB Web TV hizmetinin önemli bir parçası olan İBB trafik durumu isimli uygulama içerisinde bir İstanbul haritası üzerinde sarı, yeşil ve kırmızı renkler çerçevesinde anlık kent trafik durumu bilgi akışı sağlanıyor. Modern yüzden popüler ve bir marka olan metropol kenti İstanbul’da özellikle son yıllarda günlük yaşamın aksamasına neden olabilecek düzeyde etkilerde bulunmaya başlayan İstanbul trafik sorununun çözüme kavuşturulabilmesi amacı ile hali hazırda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalar yürütülüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin elektronik ortam üzerinde yer alan İBB trafik durumu uygulama hizmetinin mobil uyumluluğunun bulunuyor olması sayesinde mobil akıllı cihazlardan da kullanılabilmesi mümkün oluyor. Böylelikle vatandaşların nerede olursa olsun İstanbul’da yaşanan en son trafik durumu ile ilgili olarak anlık şekilde bilgi alabilme şansına sahip olunabiliyor.

Elektronik ortam üzerinde yer alan İBB trafik durumu uygulaması üzerinden sadece birkaç dakika içerisinde İstanbul’daki en güncel trafik durumu hakkında ayrıntılı bilgilere sahip olabiliyor. İnternet ortamı üzerinde hizmete açılan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin resmi hizmet uygulaması olan İBB trafik durumu uygulaması ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Özellikle de modern yüzyıl teknolojisinin hızlı gelişimi ile birlikte vatandaşların nerede olursa olsun internet ortamına hızlı ve kolay bir şekilde erişim sağlayabiliyor olması da İBB trafik durumu isimli uygulamanın oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılmasına yol açıyor.