Gündem Onur Atilla kimdir?

Onur Atilla kimdir?

06.04.2019 - 14:42 | Son Güncellenme:

Birçok filmde ve programda yer alan tiyatro oyuncusu Onur Atilla kimdir? Onur Atilla hangi projelerde yer almıştır? İşte merak edilenler...

Onur Atilla kimdir

Onur Atilla, 18 Mayıs 1986 İstanbul doğumlu Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu.

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi ile birlikte PERA Güzel Sanatlar Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi'nde okuduğu yıllarda tiyatro ile tanıştı. 2001 yılından beri çeşitli tiyatrolarda görev aldı. Birçok dizi ve sinema yapımında rol aldı. Çeşitli sahnelerde eğitmenlik yapmaktadır. Güldür Güldür adlı TV programında yer almaktadır.

FİLMOGRAFİ

Cici Babam - 2018
Salur Kazan - 2017
Dedemin Fişi ( Vecdi) - 2016
Eyyvah Eyvah 3 - 2014
Güldür Güldür 2013 - 2014, (İbrahim Çekiç)
Kavak Yelleri
Şen Yuva
Huzurum Kalmadı
Kahve Bahane
Yola Çıkmak

ARDA İLE OMUZ OMUZA'DA BU HAFTA ONUR ATİLLA VAR

Türkiye’nin sevilen şeflerinden Arda Türkmen’in, her hafta pazar günü mutfağında ünlü bir konuğu ağırladığı program Arda ile Omuz Omuza yeni bölümüyle Kanal D’de ekrana geliyor.

Haberin Devamı

Türkmen’in bu haftaki konuğu sevilen oyuncu Onur Atilla. İkili birbirlerini görmeden limonlu patlıcanlı risotto kalamar yapmaya çalışacak. Türkmen’in sesli şekilde vereceği direktifleri uygulamaya çalışacak olan Onur Atilla eğlenceli bir mutfak macerasına imza atacak.

Ünlü isimlerin, Arda Türkmen’in yardımıyla mutfak performanslarını sergilediği program Arda ile Omuz Omuza pazar günü saat 13.00’te Kanal D’de!