Gündem OSTİM'de hayatını kaybedenler ile yaralananların kimlikleri belli oldu

OSTİM'de hayatını kaybedenler ile yaralananların kimlikleri belli oldu

04.02.2011 - 14:12 | Son Güncellenme:

.

OSTİMde hayatını kaybedenler ile yaralananların kimlikleri belli oldu

Ankara Valiliği, Ostim’de dün meydana gelen iki ayrı patlamada hayatını kaybedenler ile yaralananların kimliklerini açıkladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Yenimahalle İlçesi’nde bulunan Ostim’de meydana gelen patlamanın nedeninin henüz belirlenemediğini, patlamanın meydana getirdiği hasar ve enkaz kaldırma çalışmalarının dün gece boyunca sürdürüldüğü anımsatıldı. Açıklamada, çalışmalar sırasında 7 kişinin cesedine ulaşıldığı ve 12 kişinin de yaralandığının belirlendiği ifade edildi. Yaralıların tedavilerin Ankara’daki hastanelerde sürdüğü belirtilen açıklamada, olayda yaralanan 22 kişinin ise tedavilerinin tamamlandığı ve taburcu edildiği kaydedildi.

Açıklamada, patlamaya ilişkin teknik-fenni incelemeler ile arama ve kurtarma ekiplerince enkaz kaldırma çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü bildirildi.

Ayrıca, Valilik patlamada hayatını kaybeden ve yaralanan kişilerin kimliklerini de açıkladı. Buna göre patlamada hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle: "Ali Yiğit, Necdet Ali Tanışma(Danışma ?), Dursun Kavak, Satılmış Şimşek, Abdulkadir Kurt, Bayram Sönmez ve Ahmet(soyadı belli değil)" Patlamada yaralananların isimleri ise şöyle: "Hasan Bozkurt (Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi), Mükremin Atmaca (Onkoloji Eğitim ve Araştırma), Abdurrahman Ersoy (Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi), Atamer Ergün (Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi), Faruk Ünlü (Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi), Orhan Er (Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi), Murat Özbek (Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi), İbrahim Demir (Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi), Güldal Ekim (Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi), Sadullah Çoban (Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi), Hacı Ali Şahman (Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi), Muhammet Altıntaş (Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi)." Açıklamada ayrıca, enkaz altında bir kişinin de olabileceği ifade edildi.