Gündem Otelde tornavidalı vahşet!

Otelde tornavidalı vahşet!

16.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul’da Somali uyruklu İngiliz vatandaşı 28 yaşındaki Ahmet Yasin Muse, otel odasında kavga ettiği 26 yaşındaki eşi Ayan Mohamed Dhoba’yı 41 tornavida darbesiyle öldürdü.

Otelde tornavidalı vahşet

FERİT ZENGİN/HABER MERKEZİ- Olay sonrası kaçan ve üzerindeki kanlı tişörtle yakalanan katil zanlısı koca, uyuşturucu kullandıktan sonra tartıştıklarını ve ardından cinayeti işlediğini itiraf etti. Üç gün önce eşiyle birlikte İstanbul’a gelen ve Kumkapı’da bir otele yerleşen Ahmet Yasin Muse, önceki gün kendisi gibi İngiliz vatandaşı eşi Ayan Mohamed Dhoba, ile tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

Otelde tornavidalı vahşet

Ayan Mohamed Dhoba’yı öldüren Muse, çıkarıldığı mahkemede tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Cinayeti itiraf etti

Bağrışma sesleri üzerine otel görevlileri çiftin kaldığı odaya girdi. Dhoba, kanlar içinde yerde yatarken, kıyafeti kanlar içinde olan Ahmet Yasin Muse ise kaçarak kayıplara karıştı. Görevlilerin ihbarıyla otele gelen sağlık ekipleri, boğazında ve vücudunda çok sayıda kesi yarası bulunan kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, yapılan ön incelemede vücudunun değişik yerlerinde 41 ayrı derin kesi yarası bulunan kadının tornavida ile öldürüldüğünü belirledi.

Eşkali belirlenen katil zanlısı koca, üzerindeki kanlı tişörtle kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen zanlı cinayeti itiraf etti. Yapılan soruşturmada daha önceden psikolojik tedavi gördüğü belirlenen Muse’nin polise verdiği ifade de “Eşimle uyuşturucu alıyorduk kendisi içtikten sonra bana da uyuşturucu verdi. Uyuşturucuyu aldıktan sonra eşimi ladyboy (Güneydoğu Asya’da transseksüellere verilen genel isim) gibi görmeye başladım. Sonrasını hatırlamıyorum” dediği öğrenildi.