Gündem Oyunu satışa çıkardı

Oyunu satışa çıkardı

21.05.2011 - 13:24 | Son Güncellenme:

.

Oyunu satışa çıkardı

ADANA’da 2 çocuk babası, 47 yaşındaki Asker Ali Demirel, boynuna ’Haraç mezat satılık oy’ yazılı karton asarak, oyunu satışa çıkardığını duyurdu.

Haberin Devamı

Milletvekillerinin, kendisi ve diğer seçmenlerin oylarıyla TBMM’ye gittiğini, halkın haklarını savunmadıklarını öne süren Asker Ali Demirel, şöyle dedi:

"Onlar benim verdiğim oyla Meclis’e gidip, 10-15 bin TL maaş alıyorlar. Benim sayemde para kazanıyorlar. Ben ise işsizim. 650 TL’ye iş bulabilirsem çalışıyorum. Onlar zamanın kıyak şekilde emekli oluyorlar. Ben ise emekli olabilmek için yıllarca çile çekiyorum, yaş haddinin dolmasını bekliyorum."

Adana’daki işsizlik ve yoksulluğu protesto ettiğini, seçmen olarak oyunu satışa çıkardığını, en fazla parayı veren parti veya aday için oyunu kullanacağını söyleyen Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben onca zahmet çekip sandığa giderek onlar için oy kullanacağım. Peki benim bundan çıkarım ne olacak? Milletvekilleri para kazanıyorsa, ben de kazanacağım. Parayı kim verirse, oyumu ona vereceğim. Haraç mezat satıyorum oyumu. Parayı verene oyumu açık kullanacağım. Kime oy verdiğimi de göstereceğim."

Yazarlar